Første europeiske installasjon av HP T400

Belgiske Symeta er først i Europa med HPs store rullbaserte T400-presse. Og som om ikke det var nok, kjøper selskapet samtidig en HP T200, som er lillebroren.

Symeta er et fullserviceselskap innen trykk og dokumenthåndtering, med fokus på forretningstrykksaker og markedskommunikasjon.

– Det er et logisk steg for oss å investere i inkjetteknikk. Det gjør det enklere for oss å følge opp og reagere raskt på kundenes skiftende behov, sier Philip D’hooge, administerernde direktør i Symeta. Takket være HPs teknologi vil vi nå nye mål innen skreddersydd DR og transaksjonell kommunikasjon. Det er et sterkt og effektivt verktøy som gir våre kunder tilgang til økt respons på sine aktiviteter, noe som igjen øker inntjeningen.

T200-maskinen skal benyttes til mindre opplag og som back-up for T400-maskinen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: