Trykkerier nedlegges

Foto: Egmont Hjemmet Mortensen

Egmont Hjemmet Mortensens trykkeri på Frysja i Oslo avvikler virksomheten, og over 70 personer mister jobben. Det danske konsernet Egmont Magazines stenger også dørene til sitt danske trykkeri. Dette ble bestemt av styret denne uken, etter at salg av trykkerienhetene mislyktes. Begrunnelsen er kostnadsbesparelser, idet styret mener at det er rimeligere å produsere magasinporteføljen på over 80 blader utenfor eget hus. Om lag halvparten av disse er norske titler. Trykkeriene har også hatt en del eksterne kunder. Det er ikke bestemt hvem som tar over produksjonen av de norske og danske magasinene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: