Rimeligere Xerox proffskriver

Xerox CiPress 325 kompletterer CiPress 500-serien. CiPress 500 avbildet.

Xerox lanserer en ny høyhastighets ”waterless inkjet” for grafisk bransje.  Maskinen, CiPress 325,  presenteres som et rimelig alternativ i sin klasse.

– Maskinen gjør det billigere for mindre trykkerier å komme inn i høyhastighetsmarkedet, sier administrerende direktør Jens Petter Ørjansen i Xerox Norge.

Den nye skriveren ble torsdag lansert på Drupa. CiPress 325 gir høy bildekvalitet ved mindre volumer, og har nye miljøegenskaper for resirkulering og redusert bruk av blekk.

Høy kvalitet og godt miljø

– Den leverer høy kvalitet på billige og dårligere papirkvaliteter. Vi tilbyr også en egen miljøteknologi som enkelt kan fjerne blekk fra trykk, slik at papiret kan resirkuleres, sier Ørjansen.

Xerox har også utviklet en ny miljøteknologi for storebror CiPress 500, slik at blekkbruken kan reduseres på sider med mye tekst og lite grafikk.

Rask

CiPress 325 trykker, som navnet tilsier, 325 fot i minuttet i 600 x 600 dpi oppløsning. Maskinen kan oppgraderes til 500 fots produksjon.

– Produktivitet og hastighet opprettholdes uavhengig av jobbens vanskelighetsgrad, sier Ørjansen

Xerox CiPress 325 Production Inkjet System kompletterer CiPress 500-serien – markedets eneste høyhastighets ”waterless inkjet”. Maskinen vil være på markedet i løpet av andre halvår 2012.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: