Rimeligere Xerox proffskriver

Xerox CiPress 325 kompletterer CiPress 500-serien. CiPress 500 avbildet.

Xerox lanserer en ny høyhastighets ”waterless inkjet” for grafisk bransje.  Maskinen, CiPress 325,  presenteres som et rimelig alternativ i sin klasse.

– Maskinen gjør det billigere for mindre trykkerier å komme inn i høyhastighetsmarkedet, sier administrerende direktør Jens Petter Ørjansen i Xerox Norge.

Den nye skriveren ble torsdag lansert på Drupa. CiPress 325 gir høy bildekvalitet ved mindre volumer, og har nye miljøegenskaper for resirkulering og redusert bruk av blekk.

Høy kvalitet og godt miljø

– Den leverer høy kvalitet på billige og dårligere papirkvaliteter. Vi tilbyr også en egen miljøteknologi som enkelt kan fjerne blekk fra trykk, slik at papiret kan resirkuleres, sier Ørjansen.

Xerox har også utviklet en ny miljøteknologi for storebror CiPress 500, slik at blekkbruken kan reduseres på sider med mye tekst og lite grafikk.

Rask

CiPress 325 trykker, som navnet tilsier, 325 fot i minuttet i 600 x 600 dpi oppløsning. Maskinen kan oppgraderes til 500 fots produksjon.

– Produktivitet og hastighet opprettholdes uavhengig av jobbens vanskelighetsgrad, sier Ørjansen

Xerox CiPress 325 Production Inkjet System kompletterer CiPress 500-serien – markedets eneste høyhastighets ”waterless inkjet”. Maskinen vil være på markedet i løpet av andre halvår 2012.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: