Rimeligere Xerox proffskriver

Xerox CiPress 325 kompletterer CiPress 500-serien. CiPress 500 avbildet.

Xerox lanserer en ny høyhastighets ”waterless inkjet” for grafisk bransje.  Maskinen, CiPress 325,  presenteres som et rimelig alternativ i sin klasse.

– Maskinen gjør det billigere for mindre trykkerier å komme inn i høyhastighetsmarkedet, sier administrerende direktør Jens Petter Ørjansen i Xerox Norge.

Den nye skriveren ble torsdag lansert på Drupa. CiPress 325 gir høy bildekvalitet ved mindre volumer, og har nye miljøegenskaper for resirkulering og redusert bruk av blekk.

Høy kvalitet og godt miljø

– Den leverer høy kvalitet på billige og dårligere papirkvaliteter. Vi tilbyr også en egen miljøteknologi som enkelt kan fjerne blekk fra trykk, slik at papiret kan resirkuleres, sier Ørjansen.

Xerox har også utviklet en ny miljøteknologi for storebror CiPress 500, slik at blekkbruken kan reduseres på sider med mye tekst og lite grafikk.

Rask

CiPress 325 trykker, som navnet tilsier, 325 fot i minuttet i 600 x 600 dpi oppløsning. Maskinen kan oppgraderes til 500 fots produksjon.

– Produktivitet og hastighet opprettholdes uavhengig av jobbens vanskelighetsgrad, sier Ørjansen

Xerox CiPress 325 Production Inkjet System kompletterer CiPress 500-serien – markedets eneste høyhastighets ”waterless inkjet”. Maskinen vil være på markedet i løpet av andre halvår 2012.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: