Norges eldste Linx funnet hos Brynild

I jakten på verdens eldste, fortsatt fungerende blekkstråleskriver fra LINX Printing Tech­nologies, endte ACT Gruppen hos Brynild i Fredrikstad. Deres Linx 6000 har merket flere titalls millioner pastillesker siden midten av nittitallet.

 

– Denne blekkstråleskriveren har gått jevnt og trutt siden vi overtok den fra Kraft Foods, forteller Geir Solli, Vedlikeholdssjef hos nøtte-, sjokolade- og sukkervare-

leverandøren Brynild Gruppen AS. Det som trolig er Norges eldste fungerende blekkstråleskriv­er fra Linx har merket millioner av pastillesker, både for Kraft Foods og for Brynild, og er «still going strong». Linxmaskinen merker fem millioner esker i året, og skriver dato og batchnummer på over 170 pastillesker i minuttet.

 

Linx Printing Technologies fyller 25 år i år, og utlyste i den anledning en konkurranse for å finne verdens eldste blekkstråleskriver som fortsatt er i bruk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: