Arild Rebnord takker for seg

Daglig leder i Medievikar as, Arild Rebnord, ønsker å gå over i pensjonistenes rekker. Han har gjort en stor innsats for Medievikar AS, som han har ledet siden starten i 2004, forteller styreleder Terje Overgård.  Arild slutter formelt den 15. oktober, men vil i en overgangsperiode kunne være disponibel, legger han til.
Medievikar As har siden oppstarten formidlet mer enn 350 vikarer til bedrifter i mediebransjen. Den suksessen ønsker vi å fortsette!
Mediebransjen er i sterk forandring, blant annet med større og tydeligere fokus på digitale kommunikasjonsløsninger. Medievikar AS følger med i denne utviklingen og vil fremover også rekruttere dyktige vikarer med spesialkompetanse innenfor web, nettbrett og smarttelefoner.
Kontakt gjerne Terje Overgård for ytterligere informasjon eller hvis dere trenger en dyktig vikar.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: