Arild Rebnord takker for seg

Daglig leder i Medievikar as, Arild Rebnord, ønsker å gå over i pensjonistenes rekker. Han har gjort en stor innsats for Medievikar AS, som han har ledet siden starten i 2004, forteller styreleder Terje Overgård.  Arild slutter formelt den 15. oktober, men vil i en overgangsperiode kunne være disponibel, legger han til.
Medievikar As har siden oppstarten formidlet mer enn 350 vikarer til bedrifter i mediebransjen. Den suksessen ønsker vi å fortsette!
Mediebransjen er i sterk forandring, blant annet med større og tydeligere fokus på digitale kommunikasjonsløsninger. Medievikar AS følger med i denne utviklingen og vil fremover også rekruttere dyktige vikarer med spesialkompetanse innenfor web, nettbrett og smarttelefoner.
Kontakt gjerne Terje Overgård for ytterligere informasjon eller hvis dere trenger en dyktig vikar.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *