Grunnkurs i Helfoliering på Sign og Print

På messen Sign og Print som arrangeres i ExpoRama på Hellerudsletta 26. og 27. September, kan du få delta i et grunnkurs i helfoliering, begge dager mellom kl. 10.00 og 16.00.
Kurset holdes av en Orafol-ekspert, og består av tre deler: En teoretisk del der man gjennomgår kvaliteter og bruksområder. Del 2 er en praktisk demonstrasjon av helfoliering, både med ensfarget folie og printfolie med bilde. I den tredje delen får deltakerne selv være med å foliere, du får din egen startpakke med alt du trenger! Du får også en enkel lunsj.
Kurset koster 2.500. Meld deg på hos info@scandraft.no, senest 1. september.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: