AIT Otta slutter med offset

Daglig leder for AIT Otta, Tom Enger,  meddeler at trykkeriet fra nå og frem til jul vil arbeide med å avvikle offsettrykkeriet sitt.

– Det er nødvendig å foreta strukturelle tilpasninger i en så utfordrende markedssituasjon som den vi ser nå, sier Enger.

– Nå skal AIT Otta rendyrke satsingen på digitaltykk og bokbinderi. De senere årene har vi arbeidet spesielt målrettet med å utvikle og automatisere bokbinderiet og konstaterer at vi leverer konkurransedyktige priser og produkter av høy kvalitet, sier Enger.
AIT Otta vil likevel befeste sin posisjon i markedet som totalleverandør på området bokproduksjon, gjennom å kjøpe trykktjenester i markedet, forteller han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: