Metsä Board åpner nytt senter

Metsä Board har åpnet et nytt Express Board service center, i tyske Gohrsmühle, noe som skal gi kundene letttere tilgang til Metsä Boards kartongkvaliteter. Fra slutten av november kommer fullservice av hele sortimentet, kunngjør selskapet.

Arke-kapasiteten i Gohrsmühle blir 60 000 tonn per år, med mulighet til å utvide. Seneteret skal tilby service året rundt og har fin beliggenhet med tanke på å betjene kunder i Europa.

– Vi har stor etterspørsel på falsekartong i ark og har derfor investert kraftig for å øke tilgjengeligheten, sier Markku Romano, VP Cartonboard Sales för Europa, Mist-østen og Afrika. Raske kampanjer og emballasje for spesielle anledninger krever fleksible og raske leveranser. snabba leveranser, sier han.

De kundene som vet hva de skal ha i god tid, anbefales fortsatt å bestille direkte fra brukene. Express Board Service er først og fremst beregnet på korte leveringtider og mindre ordre, forteller Romano.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: