Metsä Board åpner nytt senter

PUBLISERT: 16 november 2012
OPPDATERT: 16 november

Metsä Board har åpnet et nytt Express Board service center, i tyske Gohrsmühle, noe som skal gi kundene letttere tilgang til Metsä Boards kartongkvaliteter. Fra slutten av november kommer fullservice av hele sortimentet, kunngjør selskapet.

Arke-kapasiteten i Gohrsmühle blir 60 000 tonn per år, med mulighet til å utvide. Seneteret skal tilby service året rundt og har fin beliggenhet med tanke på å betjene kunder i Europa.

– Vi har stor etterspørsel på falsekartong i ark og har derfor investert kraftig for å øke tilgjengeligheten, sier Markku Romano, VP Cartonboard Sales för Europa, Mist-østen og Afrika. Raske kampanjer og emballasje for spesielle anledninger krever fleksible og raske leveranser. snabba leveranser, sier han.

De kundene som vet hva de skal ha i god tid, anbefales fortsatt å bestille direkte fra brukene. Express Board Service er først og fremst beregnet på korte leveringtider og mindre ordre, forteller Romano.

Les videre

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Canon presenterer ny inkjetpresse og samarbeid med Heidelberg

Canon hadde noen overraskelser i ermet da de sparket i gang Drupa med en pressekonferanse, og Sign&Print var selvsagt på plass. Det var flere nyheter som ikke er nevnt tidligere.
canon_drupa_01

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1