Metsä Board åpner nytt senter

Metsä Board har åpnet et nytt Express Board service center, i tyske Gohrsmühle, noe som skal gi kundene letttere tilgang til Metsä Boards kartongkvaliteter. Fra slutten av november kommer fullservice av hele sortimentet, kunngjør selskapet.

Arke-kapasiteten i Gohrsmühle blir 60 000 tonn per år, med mulighet til å utvide. Seneteret skal tilby service året rundt og har fin beliggenhet med tanke på å betjene kunder i Europa.

– Vi har stor etterspørsel på falsekartong i ark og har derfor investert kraftig for å øke tilgjengeligheten, sier Markku Romano, VP Cartonboard Sales för Europa, Mist-østen og Afrika. Raske kampanjer og emballasje for spesielle anledninger krever fleksible og raske leveranser. snabba leveranser, sier han.

De kundene som vet hva de skal ha i god tid, anbefales fortsatt å bestille direkte fra brukene. Express Board Service er først og fremst beregnet på korte leveringtider og mindre ordre, forteller Romano.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: