Større bedrifter i store formater

Output MagazineDet blir stadig mer krevende å jobbe med utstyr til storformatproduksjon, leser vi i Output Magazine, som analyserer maskinprodusentenes strukturelle utvikling.
I løpet av de siste 15 årene er produksjonen av storformatprintere vesentlig endret i den vestlige verden. Før årtusenskiftet var markedet dominert av mindre bedrifter, men i takt med at markedet for storformatprint vokste, dukket også større bedrifter opp på arenaen. De større bedriftene har mer kapasitet for mange oppgaver som kan være for krevende for de mindre, som markedsføring, investeringer, utvikling, forskning, service og support, – nødvendige elementer for den som skal klare seg i markedet. Derfor er mange mindre selskaper blitt oppkjøpt. NUR og Vutek har fått HP og EFI som eiere, og Inca Digital er overtatt av Dainippon Screen. De oppkjøpene som har vært mest vellykket, ser ut til å være de som har bevart bedriftskulturen i det mindre firmaet de har kjøpt, skriver Output Magazine.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: