Flere maskiner til Signmarkedet

Digitale printmedier og beskyttelses- og lamineringsfolier i plast har i 40 år vært en del av Vink Plast sitt sortiment. Vink Plast stilte ut på fjorårets AGI-messe Sign og Print, og nå ønsker selskapet å øke trykket mot sign-bransjen og reklameindustrien og utvider sortimentet til å omfatte printmaskiner (både flatbed og vanlige medieprintere) og lamineringsutstyr og monteringsstasjoner.

– Når vi nå inkluderer noen av Europas største aktører på markedet, som Roland DG og norske Rollover, er vi godt rustet for å markere oss enda mer på markedet. Samtidig kan vi nå kalle oss totalleverandør til reklamesektoren, forteller produktsjef for digitale medier, Lars Nielsen.RolloverfraVink

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: