Bizhub Press C8000e – digitaltrykkmaskin blir enda bedre

PUBLISERT: 13 september 2013
OPPDATERT: 14 desember

bizhub_PRESS_C8000_location_picture_01Konica Minolta har bygget videre på digitaltrykkmaskinen PRESS C8000. Deres flaggskip innenfor digitale produksjonssystemer oppfyller til fulle kommersielle krav til trykksaker. Den overbeviser med en kombinasjon av høy hastighet og en meget god kvalitet. Den nye utgaven, som heter bizhub PRESS C8000e – overgår sin forgjenger med enda bedre ytelse og større brukervennlighet. Den er en løsning for trykkerier og grafiske virksomheter som ytterligere ønsker å forbedre sin digitaltrykkproduksjon.

Dette profesjonelle utskriftssystemet baserer seg på nyeste versjon av Fiery-kontrolleren og kommer med siste nye innenfor EFI-teknologi, høyere hastighet og flere funksjoner. Enheten kommer med bl.a. Windows 7, VPD-støtte for PDF/VT-1/-2, forenklet JDF-integrasjon og en rekke nye enklere muligheter for å redigere eksisterende jobber. Den nye kontrolleren har også bredere og enklere funksjonalitet, til å lage forhåndsdefinerte jobbinnstillinger. Den nye bizhub PRESS C8000e er meget stabil og driftssikker. Det er det digitale utskriftssystemet for de som ønsker både høy hastighet og høy kvalitet – alt takket være Konica Minoltas inngående og lange erfaring med utvikling av stabile og holdbare systemer.

En økning i toppvolumet på 50 % (fra 500 000 til 750 000 utskrifter per måned) samt mulighet for endringer av skuffeinnstilling i drift understreker forbedret effektivitet. bizhub PRESS C8000e er også mer fleksibel på håndtering av ulike medier, noe som gir bruker flere muligheter. Konica Minolta har som mål å oppfylle kundenes ønsker gjennom konstant innovasjon innenfor hele produktserien.

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Direct Color Systems viser LED-printere på Fespa

Direct Color Systems vil demonstrere sine LED-skrivere på Fespa. UV-44 DTS flatbed ble utgitt i fjor og er en allsidig mellomformatskriver.
directcolors_led_printere

Siste nytt

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

MBL: Lesertall viser fall for papiravisene

Ferske lesertall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at papiravisene har en samlet tilbakegang på 13 prosent det siste året. Nedgangen gjelder også magasiner.
newspaper-1595773_1280

Oppsummerer nytten av automatisering

Summa demonstrerer ikke bare én, men to arbeidsflytløsninger under Fespa. Dette for å vise kundene hvordan de kan effektivisere prosessene sine.
Summa-1024x768