Bizhub Press C8000e – digitaltrykkmaskin blir enda bedre

PUBLISERT: 13 september 2013
OPPDATERT: 14 desember

bizhub_PRESS_C8000_location_picture_01Konica Minolta har bygget videre på digitaltrykkmaskinen PRESS C8000. Deres flaggskip innenfor digitale produksjonssystemer oppfyller til fulle kommersielle krav til trykksaker. Den overbeviser med en kombinasjon av høy hastighet og en meget god kvalitet. Den nye utgaven, som heter bizhub PRESS C8000e – overgår sin forgjenger med enda bedre ytelse og større brukervennlighet. Den er en løsning for trykkerier og grafiske virksomheter som ytterligere ønsker å forbedre sin digitaltrykkproduksjon.

Dette profesjonelle utskriftssystemet baserer seg på nyeste versjon av Fiery-kontrolleren og kommer med siste nye innenfor EFI-teknologi, høyere hastighet og flere funksjoner. Enheten kommer med bl.a. Windows 7, VPD-støtte for PDF/VT-1/-2, forenklet JDF-integrasjon og en rekke nye enklere muligheter for å redigere eksisterende jobber. Den nye kontrolleren har også bredere og enklere funksjonalitet, til å lage forhåndsdefinerte jobbinnstillinger. Den nye bizhub PRESS C8000e er meget stabil og driftssikker. Det er det digitale utskriftssystemet for de som ønsker både høy hastighet og høy kvalitet – alt takket være Konica Minoltas inngående og lange erfaring med utvikling av stabile og holdbare systemer.

En økning i toppvolumet på 50 % (fra 500 000 til 750 000 utskrifter per måned) samt mulighet for endringer av skuffeinnstilling i drift understreker forbedret effektivitet. bizhub PRESS C8000e er også mer fleksibel på håndtering av ulike medier, noe som gir bruker flere muligheter. Konica Minolta har som mål å oppfylle kundenes ønsker gjennom konstant innovasjon innenfor hele produktserien.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Ricoh: «Alle vil se utviklingen på inkjetsiden»

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324