Bizhub Press C8000e – digitaltrykkmaskin blir enda bedre

bizhub_PRESS_C8000_location_picture_01Konica Minolta har bygget videre på digitaltrykkmaskinen PRESS C8000. Deres flaggskip innenfor digitale produksjonssystemer oppfyller til fulle kommersielle krav til trykksaker. Den overbeviser med en kombinasjon av høy hastighet og en meget god kvalitet. Den nye utgaven, som heter bizhub PRESS C8000e – overgår sin forgjenger med enda bedre ytelse og større brukervennlighet. Den er en løsning for trykkerier og grafiske virksomheter som ytterligere ønsker å forbedre sin digitaltrykkproduksjon.

Dette profesjonelle utskriftssystemet baserer seg på nyeste versjon av Fiery-kontrolleren og kommer med siste nye innenfor EFI-teknologi, høyere hastighet og flere funksjoner. Enheten kommer med bl.a. Windows 7, VPD-støtte for PDF/VT-1/-2, forenklet JDF-integrasjon og en rekke nye enklere muligheter for å redigere eksisterende jobber. Den nye kontrolleren har også bredere og enklere funksjonalitet, til å lage forhåndsdefinerte jobbinnstillinger. Den nye bizhub PRESS C8000e er meget stabil og driftssikker. Det er det digitale utskriftssystemet for de som ønsker både høy hastighet og høy kvalitet – alt takket være Konica Minoltas inngående og lange erfaring med utvikling av stabile og holdbare systemer.

En økning i toppvolumet på 50 % (fra 500 000 til 750 000 utskrifter per måned) samt mulighet for endringer av skuffeinnstilling i drift understreker forbedret effektivitet. bizhub PRESS C8000e er også mer fleksibel på håndtering av ulike medier, noe som gir bruker flere muligheter. Konica Minolta har som mål å oppfylle kundenes ønsker gjennom konstant innovasjon innenfor hele produktserien.

Publisert av: 

Del artikkelen

2 kommentare til “Bizhub Press C8000e – digitaltrykkmaskin blir enda bedre”
  1. Stig Røed sier:

    Er en meget fornøyd bruker av eksisterende C8000, og ser frem til mer dyptgående info om de nye og forbedrede funksjonene i denne E-modellen. Men først og fremst ønsker jeg meg en forbedret etterbehandler til C8000 med bedre false/beskjæringsfunksjonalitet, slik at man slipper tilleggsutstyr som Plockmatic squarefold for å oppnå skikkelig falsing.

  2. Stig Røed sier:

    Er en meget fornøyd bruker av eksisterende C8000, og ser frem til mer dyptgående info om de nye og forbedrede funksjonene i denne E-modellen. Men først og fremst ønsker jeg meg en forbedret etterbehandler til C8000 med bedre false/beskjæringsfunksjonalitet, slik at man slipper tilleggsutstyr som Plockmatic squarefold for å oppnå skikkelig falsing.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: