Bok & Media blir Vivo Bokhandel

PUBLISERT: 24 februar 2014
OPPDATERT: 24 februar
Illustrasjon: Bok & Media / Vivo Bokhandel
Illustrasjon: Bok & Media / Vivo Bokhandel

Bokhandelen Bok&Media skal skifte navn til Vivo bokhandel. Kjeden, som satser på salg av kristen litteratur og musikk, har 22 butikker fra Finnsnes i nord til Mandal i sør.

Verdiorientert
– Med dette vil vi tydeliggjøre ambisjonen om å være en verdiorientert bokhandel for familien. Vivo er latin og betyr “jeg lever”, sier kjedens administrerende direktør Pål-André Lauritzen i en pressemelding.

– Konkurransen i markedet øker, og vi må også utvikle oss. Ved å oppdatere profilen vår kan vi forhåpentligvis nå nye kunder og bli enda mer attraktive i markedet, sier markedssjef Erik Bechensten, som har vært prosjektansvarlig for denne endringen.

Til våren
Mange av de ansatte har vært med i navneprosessen, og det var en stolt markedssjef som presenterte den grafiske profilen for kjedens medarbeidere i forrige uke.

– Jeg synes logoen og profilen er både frisk, nyskapende og utrolig stilig. Vi har tidligere fremstått litt trauste, derfor er det så gøy at vi nå viser en sprekere side. Vi gleder oss veldig, sier butikksjefen i Grimstad, Rine Teigen. Navnet og den helt nye grafiske profilen skal ifølge kjeden bli synlig for kundene utover våren.

Bok&Medias kundekrets er både privatkunder, menigheter, søndagsskolen og teologiske fagmiljøer.

Nettsted: Bokogmedia.no

Les videre

Signcoms eier Igepa Group kjøper opp Scandraft

Signcoms eier Igepa Group kjøper viscom-forhandleren Scandraft med hovedkontor i Mölnlycke. Samtidig blir Anders Trillkott administrerende direktør i hele konsernet.
Anders Trillkott

Merkur Grafisk investerer i storformat med oppkjøpet av Printing

Stadig flere kunder etterspør produkter knyttet til storformattrykk. Det sier Kjetil Sjøeng, daglig leder ved Merkur Grafisk. For å utvide både kompetansen og maskinparken i storformat ble det tidligere i høst klart at Merkur-gruppen går inn som majoritetseier i Printing AS.
Kjetil 1

"Uventet kraftig" markedsnedgang på papirprodukter

Eksportnedgangen i masse- og papirmarkedet er nå et faktum, skriver Skogsindustrierna i sin siste kvartalsrapport. Den økonomiske situasjonen påvirker etterspørselen etter grafisk papir i takt med at annonsemarkedet bremser opp. Men det er tegn til bedring.
pappersindustrierna-1024x683

Problemer for Xeikon som omorganiserer for å sikre fremtiden

Xeikon skal omorganisere driften "for å tilpasse seg den nåværende virkeligheten"
Xeikonx

Siste nytt

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682