Bring bringer papiret ut

PUBLISERT: 31 mars 2014
OPPDATERT: 31 mars

Dialog

Bring er selvsagt interessert i at reklame i papirformat lever videre, de lever jo av å bringe dette til folks postkasser. I den forbindelse utgir Bring bladet Dialog, der man hjelper sine kunder med tips til sine DM kampanjer.
I denne forbindelse hadde 07 Media fått besøk av Jon Erik Grylling fra Bring, som på firmaets siste gratiskonferanse ga til beste noen kundeeksempler. Brings effektanalyser gir grafiske bedrifters kunder en pekepinn på kampanjenes nytteverdi.
I siste nummer av Dialog vises det til at etter at KLP sendte ut et redaksjonelt magasin til medlemmer av pensjonsordningene sine, steg salget av skadeforsikring med 50 prosent. Det er spesielt slike komplekse budskap som har større nytte av å spres i papirformat i form av artikler og saklig relevant informasjon av den typen som ikke er enkelt å formidle via bilder og slagord på skjerm.

Du kan laste ned nyeste nummer av Dialog her.
NHO Grafisk har mer om denne saken.

Les videre

Fujifilm viser sin nye tørrtonerpresse

Fujifilm skal vise sin nye tonerpresse i Europa for første gang i starten av 2024. Revoria Press GC12500 er en digitalpresse som anvender tørrtonerteknologi.
Revoria_GC12500_III_R

Nye muligheter når Fespa vender tilbake til Amsterdam

Så sent som i oktober 2021 ble Fespa Global Print Expo avholdt i Amsterdam. Denne våren gjør messen comeback i byen og på RAI Messesenter.
fespa_amsterdam

UV-printing i fokus under innovasjonsdager

I slutten av oktober inviterer Mimaki til sitt digitale arrangement Global Innovation Days. De neste seks månedene vil selskapet også invitere til lokale fysiske arrangementer under det nye konseptet Application Days.
Mimaki-Global-Innovation-1600-1024x683

Xerox trekker seg fra DRUPA

DRUPA er snart bare et halvt år unna. Det er allerede mulig å se hvem som har booket hvilke stands. Men Xerox, som hadde bestilt stand, har forsvunnet fra det interaktive kartet.
drupa_flags-1

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo