Ny MacBook fra Apple

PUBLISERT: 20 april 2015
OPPDATERT: 20 april

macbookApple har lansert sin klassiske MacBook i ny utføring. Tidenes tynneste, letteste og mest avanserte bærbare Mac, heter det fra produsenten. Den kommer i fargene gull, sølv og stellargrå, og prisen starter på kr 12 590,- inkl. mva. -Målene vi satte for nye MacBook var umulige, skriver Apple. -Vi skulle sikre en fullverdig Mac-opplevelse i vår letteste og mest kompakte bærbare maskin noensinne. Hvert eneste lille element måtte tenkes ut på nytt for å bli tynnere, lettere og bedre. Resultatet har blitt en bærbar maskin for fremtiden.
Målene på maskinen er 13,1 mm tykkelse, den veier under kiloen: 0,92 kg, og har en 12″ retinaskjerm med en oppløsning på 2304 x 1440 pixler. Den nye Force Touch-styreflaten er laget for å gi et likt og responsivt klikk uansett hvor på flaten du trykker, og trykksensorene under styreflaten registrerer hvor hardt du trykker – noe som gir deg muligheten til å aktivere nye funksjoner. Styreflaten gir deg også respons i form av vibrasjoner. Det er også nyheter i tastaturets oppbygging og portene er slått sammen til en multifunksjonsport for både lading, USB3-overføring og videoutgang. Den er utstyrt med nytt hovedkort og en femte generasjon Intel Core M-prosessor som kun bruker 5 watt, noe som har eliminert behovet for kjøling med vifte. Dette gjør den mer stillegående enn noensinne. Les mer hos Apple.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676