Agfa lanserer kopibeskyttelse

PUBLISERT: 15 juni 2015
OPPDATERT: 15 juni

agfaazuro390Arziro Design er et nytt program i Agfas mykvareportefølje, som har til hensikt å beskytte mot kopiering. Programmet er ment for det generelle sikkerhetstrykkmarkedet.

Dette er en plugin for Adobe Illustrator, som vil demonstreres på  High Security Printing Lima 22-24 juni. Programmet genererer meget komplekse sikkerhetsmønstre på sekunder, og er enkelt i bruk på Adobe Illustrator CC 2014 systemene både for Mac og Windows.

Ifølge en rapport fra Europakommisjonen er 7-10% av verdenshandelen infisert av forfalskninger, noe som koster varemerkeeierne rundt 500 milliarder Euro. Rapporten hevder også at forfalskninger koster rundt 2.5 millioner arbeidsplasser innen G20-landene.

– Forfalskningsepidemien har fått mange selskaper til å tenke gjennom sine produksjonsprosesser på nytt og forbedre teknologien slik at de mer effektivt kan holde seg foran piratene og forhindre ytterligere finansielle tap, sier Andy Grant, Global Head of Software, Agfa Graphics.

Arziro Design har som potensielle kunder selskaper som designer og produserer innpakninger og etiketter, billetter og kuponger, skattemerker, frimerker, inngangskort, bankkort, eksamenspapirer, diplomer, sertifikater og avgangspapirer.

For mer informasjon henviser vi til www.agfagraphics.com/arziro.

Les videre

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Et verktøy til alle prosesser i skiltfirmaet

Det belgiske programvareselskapet Dataline Solutions har utviklet den modulære programvaren Multiline for å administrere alle funksjonene til et skiltfirma, eller et hvilket som helst annet grafisk firma.
Jef_Stoffels

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1