Agfa lanserer kopibeskyttelse

PUBLISERT: 15 juni 2015
OPPDATERT: 15 juni

agfaazuro390Arziro Design er et nytt program i Agfas mykvareportefølje, som har til hensikt å beskytte mot kopiering. Programmet er ment for det generelle sikkerhetstrykkmarkedet.

Dette er en plugin for Adobe Illustrator, som vil demonstreres på  High Security Printing Lima 22-24 juni. Programmet genererer meget komplekse sikkerhetsmønstre på sekunder, og er enkelt i bruk på Adobe Illustrator CC 2014 systemene både for Mac og Windows.

Ifølge en rapport fra Europakommisjonen er 7-10% av verdenshandelen infisert av forfalskninger, noe som koster varemerkeeierne rundt 500 milliarder Euro. Rapporten hevder også at forfalskninger koster rundt 2.5 millioner arbeidsplasser innen G20-landene.

– Forfalskningsepidemien har fått mange selskaper til å tenke gjennom sine produksjonsprosesser på nytt og forbedre teknologien slik at de mer effektivt kan holde seg foran piratene og forhindre ytterligere finansielle tap, sier Andy Grant, Global Head of Software, Agfa Graphics.

Arziro Design har som potensielle kunder selskaper som designer og produserer innpakninger og etiketter, billetter og kuponger, skattemerker, frimerker, inngangskort, bankkort, eksamenspapirer, diplomer, sertifikater og avgangspapirer.

For mer informasjon henviser vi til www.agfagraphics.com/arziro.

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324