Valget gir trykkeoppdrag

PUBLISERT: 4 august 2015
OPPDATERT: 21 mars
Valg gir positive ringvirkninger for grafisk bransje
Valg gir positive ringvirkninger for grafisk bransje

Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2015 avholdes mandag 14. september 2015, og i forkant av dette har valget positive ringvirkninger for trykkerinæringen. Alle partier satser på trykt valgkampmateriell på papir, det være seg flyere, partiprogrammer, brosjyrer og plakater. Til selve valget kommer valgkort, temmesedler og konvolutter.
Partiene er behjelpelige med å tilrettelegge lokal trykking for sine lokallag. Venstre er ett av de partiene som har lagd en web-to-print løsning, web2publishing på sitt nettsted der hvert enkelt lokallag kan logge seg inn og legge inn tekst og bilder i brosjyren selv. Venstre sentralt bistår med opplæring av fylkesansvarlige i løsningen, og oppretting av brukere for innlogging. De er ellers også tilgjengelige sentralt for alle som trenger hjelp med å bruke systemet. Ferdige maler med logoer og utforming er lagt ut, for både brosjyrer/foldere, programmer, løpesedler, plakater osv. Lokallagene supplerer med tekst og bilder av de lokale kandidatene og andre lokale illustrasjoner. Sluttproduktet kommer som en høyoppløselig pdf til den lokale bestilleren, som deretter kan sende denne videre til selvvalgt trykkeri.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324