Valget gir trykkeoppdrag

Valg gir positive ringvirkninger for grafisk bransje

Valg gir positive ringvirkninger for grafisk bransje

Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2015 avholdes mandag 14. september 2015, og i forkant av dette har valget positive ringvirkninger for trykkerinæringen. Alle partier satser på trykt valgkampmateriell på papir, det være seg flyere, partiprogrammer, brosjyrer og plakater. Til selve valget kommer valgkort, temmesedler og konvolutter.
Partiene er behjelpelige med å tilrettelegge lokal trykking for sine lokallag. Venstre er ett av de partiene som har lagd en web-to-print løsning, web2publishing på sitt nettsted der hvert enkelt lokallag kan logge seg inn og legge inn tekst og bilder i brosjyren selv. Venstre sentralt bistår med opplæring av fylkesansvarlige i løsningen, og oppretting av brukere for innlogging. De er ellers også tilgjengelige sentralt for alle som trenger hjelp med å bruke systemet. Ferdige maler med logoer og utforming er lagt ut, for både brosjyrer/foldere, programmer, løpesedler, plakater osv. Lokallagene supplerer med tekst og bilder av de lokale kandidatene og andre lokale illustrasjoner. Sluttproduktet kommer som en høyoppløselig pdf til den lokale bestilleren, som deretter kan sende denne videre til selvvalgt trykkeri.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: