Screenprint-løsning fra Mimaki

PUBLISERT: 13 oktober 2015
OPPDATERT: 13 oktober
Mimaki UJF-715 Plus
Mimaki UJF-715 Plus

UJF-7151plus er Mimakis nye on-demand småformatløsning for industriell screen printing. Det er en direkte-til-objekt-presse for LED-, UV- og inkjettrykk. Den skal ha blitt lansert som et ledd i foretakets engasjement innen markedsinnovasjon, og skal forbedre nøyaktighet, konsekvens og pålitelighet gjennom å modifisere den mekaniske strukturen av trykkbordet.

– Mimaki har alltid vært ledende i utviklingen av inkjetskrivere, sier Mike Horsten, markedssjef EMEA hos Mimaki Europa. Nylig har det skjedd en økt etterspørsel på digital, on-demand, og platefritt inkjettrykk på grunn av dets evne til å raskt gi en høy miks og lave utskriftsvolumer. Markedet vokser – vi holder fingeren på denne pulsen for å lever de løsninger som trengs.

Noen av de viktigste funksjonene hos den nye skriveren er en mekanisk konstruksjon for høypresisjonsutskrift, teknologi for å kontrollere bildekvaliteten, Mimaki Advanced pass System 4 (MAPS4) som minsker ujevne fargeutskrifter med uskarpe kanter, og Mimaki Fine Diffusion 1 (MFD1).

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik