Epson på Heimtextil

PUBLISERT: 5 januar 2016
OPPDATERT: 5 januar

epson_heimtextil-390px

Ved Heimtextil-messen i Frankfurt 12.-15. januar (stand E15 i hall 4.0), kan du oppleve Epsons nyeste SureColor fargesublimeringsskriverne utviklet for førsteklasses resultater på tekstiler og dekorgjenstander. De brukervennlige og kostnadseffektive skriverne gir stor fleksibilitet for produksjon av skreddersydde dekorgjenstander i små til medium volumer.

SureColor SC-F6200 og SC-F9200 har Epsons PrecisionCore-teknologi og TFP-skriverhoder for konsistente og pålitelige resultater. 64-tommerskriveren SC-F9200 er en komplett løsning for større volumer med overlegne farger og klarhet. Den benytter et svart HDK-blekk som gir dype, nøytrale svarttoner og tette skygger. Den har to blekksystemer med høy kapasitet som betyr lengre uavbrutte utskriftsserier og mellomrom mellom blekkbyttene. Den fleksible 44-tommerskriveren SC-F6200 produserer et bredt spekter av høykvalitetstekstiler og er ideell for sublimering på profileringsartikler som bordplater, krus, vaser, bestikk og brikker.

Epson samarbeider med en ung designer og alle elementer på Epson-standen vil haskreddersydd design for å vise designere og tekstilprodusenter hvilke muligheter teknologien gir. Eksempler er gardiner og bomullssengetøy designet av F.lliRobustelli og produsert på de digitale tekstilprinterne Monna Lisa Vinci og Monna Lisa Ego Tre i samarbeid med For.Tex.

Epson samarbeider også med det tyske moteinstituttet DMI for å vise tekstildesignere og –produsenter hvordan de med Epson Stylus Pro 4900 kan skape og digitalt produsere tekstilfarger hele veien fra skisser til ferdig produkt ved å benytte trendfargene for vår og sommer 2017.

Besøkende på standen kan også oppleve direkte-til-klær-skriveren Epson SureColor SC-F2000 for skreddersydd design på tepper, puter og andre tekstiler.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik