Canon solgte fler

Bjørn Frantsen i Canon Norge har henvendt seg til oss angående en formulering i nyhetsbrevet vårt 12. januar hvor vi bragte en nyhetssak fra Xerox.

I nyhetsbrev den 12. januar fremkommer det at Xerox har levert rekordmange enheter i 2H 2015. Dette er sikkert riktig men det som får oss til å reagere er hva som fremkommer i teksten under hvor man hevder at med sine 44 solgte enheter totalt, «ser man ikke bort fra at har solgt flere Xerox produksjonspresser enn konkurrentene har solgt til sammen.»
Det som får oss i Canon til å reagere, er at denne opplysningen på ingen måte medfører riktighet og er med på å skape et galt bilde av virkeligheten. Til informasjon har Canon alene solgt og levert til sammen 48 imagePRESS farge-enheter i 2H 2015.

Dermed skulle dette være avklart.

Tags: , ,
Publisert av: 

Del artikkelen

En kommentar til “Canon solgte fler”
  1. Harald sier:

    Hva er definisjonen på en imagePRESS? Hvilke produkter er i kategorien imagePRESS?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *