Canon Norge kåret til Palette Partner of the Year 2016

Lars Ola Petters, Håvard Gjeldokk og Petter Hansen fra Palette, sammen med Niklas Abrahamson og Jon-Marius Bru (i midten)som tok imot prisen på vegne av Canon Norge.

Lars Ola Petters, Håvard Gjeldokk og Petter Hansen fra Palette, sammen med Niklas Abrahamson og Jon-Marius Bru (i midten) som tok imot prisen på vegne av Canon Norge.

Canon Norge er kåret til Palette Partner of the Year 2016 på Palettes årlige internasjonale Partner Summit. Palette og Canon Europa inngikk et strategisk partnerskap i 2013, og dette har medført flere gode samarbeidsavtaler så langt.

– Canon Norge har, med en veldefinert strategi, raskt etablert seg på det norske markedet. De har den rette ekspertisen, opererer i hele Purchase-to-Pay-segmentet og har vunnet mange avtaler den seneste tiden, sier Håvard Gjeldokk, Country Manager i Palette.

Palette Software AS, med Canon Norge AS som underleverandør, inngikk tidligere i høst en avtale med Statens vegvesen om leveranse av en Purchase-to-Pay-løsning (P2P).

– Dette var en viktig kontrakt for etableringen av Palette i det norske markedet og ikke minst i forhold til det strategiske samarbeid med Canon, forteller Gjeldokk videre. – Vi er sikre på at Canon vil fortsette å vokse og oppnå stor suksess i årene som kommer.

Svein-Erik Myhr, Business Developer, i Canon Norge, er svært glad for utmerkelsen;

– Vi er veldig stolte og ydmyke over å få utmerkelsen Palette Partner of the Year 2016. Vi har investert mye i partnerskap og kompetanse da dette skaper høy verdi for kundene våre. Vi gleder oss over sterk vekst og gode resultater sammen med Palette, og det er ekstra givende å bli verdsatt som partner på denne måten. Jeg ønsker å rette en takk til Purchase-to-Pay teamet i Canon Information Management for god innsats i salg og leveranse, og ikke minst til våre kunder og Palette for godt samarbeid.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *