swissQprint vinner pris

PUBLISERT: 24 november 2016
OPPDATERT: 21 mars
swissQprints grundlæggere Reto Eicher, Roland Fetting og Hansjörg Untersander (højre mod venstre) er glade for at vinde prisen "Preis der Rheintaler Wirtschaft 2017”. Karl Stalder (til venstre), juryens præsident, lykønsker dem.
swissQprints grunnleggere Reto Eicher, Roland Fetting og Hansjörg Untersander (fra høyre mot venstre) er glade for å vinne prisen «Preis der Rheintaler Wirtschaft 2017”. Karl Stalder (til venstre), juryens president, lykkeønsker dem.

«Der Rheintaler Wirtschaft 2017» prisen går til swissQprint. Juryen tildeler prisen for virksomhetens enestående prestasjon og rolle som ambassadør for regionen.

swissQprint vinner den 23. «Preis der Rheintaler Wirtschaft». Denne årlige prisen fra Rhindalen Business Forum ærer personer eller grupper som er enestående på sin egen spesielle måte. Tidligere vinnere inkluderer regionale personligheter og foreninger samt nasjonale og internasjonale virksomheter på forskjellige områder.

swissQprint presenterer en overbevisende case
Karl Stadler er president for juryen og selv en erfaren iverksetter. Han overrakte prisen den 11. november 2016 og lykkeønsket de tre swissQprint grunnleggerne og ledere, Reto Eicher, Roland Fetting og Hansjörg Untersander, for deres forretningsmot og prestasjon. swissQprint ble grunnlagt for bare ni år siden. I dag har virksomheten mer enn 70 medarbeidere og er aktiv på verdensplan. I Europa er swissQprint blant markedslederne innen UV flatbed printere. Selskapets storformatprintere er utviklet og fremstilt 100 prosent i regionen, så på den måten er det mange flere enn 70 mennesker som arbeider for swissQprint i St. Gallen Rhindalen. Og sånn fortsetter det å være, til tross for valutakriser og omkostningsfulle handelsbetingelser. Det er en suksesshistorie som imponerte juryen.

To-trinns utvelgelsesprosedyre
Nominerte til «Preis der Rheintaler Wirtschaft» skal ha demonstreret en ekstraordinær og bemerkelsesverdig prestasjon, og ha fungert som ambassadører for Rhindalen. En kandidat er en positiv innflytelse og i en viss forstand tjene som en rollemodell for samfunnet eller økonomien som helhet. Utover dette evaluerer juryen på ni medlemmer kandidatene ut fra en rekke forskjellige kriterier.

– swissQprints ledelse og arbejdsstyrken er meget tilfredse med prisen, som de ser som både en bekreftelse og en motivator. swissQprint teamet er fast besluttet på å fortsette suksesshistorien, bekrefter Reto Eicher, administrerende direktør for swissQprint.

Les videre

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Onlinetrykkeri begynner å selge materialer

Unitedprint, som driver nettrykkeriet Print24, begynner å selge materialer via merket Infowerk. Dette gjelder blant annet papir, plater og kartong.
Toivo

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676