swissQprint vinner pris

PUBLISERT: 24 november 2016
OPPDATERT: 21 mars
swissQprints grundlæggere Reto Eicher, Roland Fetting og Hansjörg Untersander (højre mod venstre) er glade for at vinde prisen "Preis der Rheintaler Wirtschaft 2017”. Karl Stalder (til venstre), juryens præsident, lykønsker dem.
swissQprints grunnleggere Reto Eicher, Roland Fetting og Hansjörg Untersander (fra høyre mot venstre) er glade for å vinne prisen «Preis der Rheintaler Wirtschaft 2017”. Karl Stalder (til venstre), juryens president, lykkeønsker dem.

«Der Rheintaler Wirtschaft 2017» prisen går til swissQprint. Juryen tildeler prisen for virksomhetens enestående prestasjon og rolle som ambassadør for regionen.

swissQprint vinner den 23. «Preis der Rheintaler Wirtschaft». Denne årlige prisen fra Rhindalen Business Forum ærer personer eller grupper som er enestående på sin egen spesielle måte. Tidligere vinnere inkluderer regionale personligheter og foreninger samt nasjonale og internasjonale virksomheter på forskjellige områder.

swissQprint presenterer en overbevisende case
Karl Stadler er president for juryen og selv en erfaren iverksetter. Han overrakte prisen den 11. november 2016 og lykkeønsket de tre swissQprint grunnleggerne og ledere, Reto Eicher, Roland Fetting og Hansjörg Untersander, for deres forretningsmot og prestasjon. swissQprint ble grunnlagt for bare ni år siden. I dag har virksomheten mer enn 70 medarbeidere og er aktiv på verdensplan. I Europa er swissQprint blant markedslederne innen UV flatbed printere. Selskapets storformatprintere er utviklet og fremstilt 100 prosent i regionen, så på den måten er det mange flere enn 70 mennesker som arbeider for swissQprint i St. Gallen Rhindalen. Og sånn fortsetter det å være, til tross for valutakriser og omkostningsfulle handelsbetingelser. Det er en suksesshistorie som imponerte juryen.

To-trinns utvelgelsesprosedyre
Nominerte til «Preis der Rheintaler Wirtschaft» skal ha demonstreret en ekstraordinær og bemerkelsesverdig prestasjon, og ha fungert som ambassadører for Rhindalen. En kandidat er en positiv innflytelse og i en viss forstand tjene som en rollemodell for samfunnet eller økonomien som helhet. Utover dette evaluerer juryen på ni medlemmer kandidatene ut fra en rekke forskjellige kriterier.

– swissQprints ledelse og arbejdsstyrken er meget tilfredse med prisen, som de ser som både en bekreftelse og en motivator. swissQprint teamet er fast besluttet på å fortsette suksesshistorien, bekrefter Reto Eicher, administrerende direktør for swissQprint.

Les videre

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

Landets kanskje viktigste trykkeri er modernisert

Universitet i Oslo (UiO), med over 27 000 studenter og 6 600 ansatte, rommer ikke bare en institusjon for læring – men også et avgjørende trykkeri. Det lille, men betydningsfulle, og svært effektive Grafisk senter har i samarbeid med Canon gjennomført en omfattende moderniseringsprosess med fokus på kvalitet, bærekraft og effektivitet.
Trykkeriet UiO-kopi

Zünd viser løsninger for økt automatisering

Digitalisering, automatisering og innovasjon oppsummerer hva skjærebordprodusenten Zünd viser på Fespa. Blant nyhetene er et kameraalternativ for deres største skjærebord.
Zund-Fespa-1

Direct Color Systems viser LED-printere på Fespa

Direct Color Systems vil demonstrere sine LED-skrivere på Fespa. UV-44 DTS flatbed ble utgitt i fjor og er en allsidig mellomformatskriver.
directcolors_led_printere

Siste nytt

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

Landets kanskje viktigste trykkeri er modernisert

Universitet i Oslo (UiO), med over 27 000 studenter og 6 600 ansatte, rommer ikke bare en institusjon for læring – men også et avgjørende trykkeri. Det lille, men betydningsfulle, og svært effektive Grafisk senter har i samarbeid med Canon gjennomført en omfattende moderniseringsprosess med fokus på kvalitet, bærekraft og effektivitet.
Trykkeriet UiO-kopi