Ricoh viser løsninger for markedsmuligheter på Fespa 2017

PUBLISERT: 23 mars 2017
OPPDATERT: 23 mars
Ricoh Pro™ L4160 storformatprinter for lateks.

På Fespa i Hamburg 8–12 mai kommer Ricohs fokus til å være på å hjelpe trykkerier å identifisere nye markedsmuligheter med sin brede portefølje av kreative løsninger. De kommer til å vise sitt utvalg innen storformat, eksponering og flatbed-enheter samt en programvaresuite med spesfikt tilpassede løsninger. DTG-skrivere (direct-to-garment) som trykker rett på klær kommer også til å vises på standen. DTG-printerne er trykkløsninger fra Anajet, et heleid Ricoh-selskap.

– Ricoh har etablert et fleksibelt utvalg av hard- og softwareløsninger som støtter trykkerier som vil skape nye tilpasningsområder. Ricoh har utviklet seg til å bli en kommunikasjonsleverandør, vi tilbyr det grafiske skilt- og eksponeringsmarkedet løpende bane, storformat, flatbed, programvarer og digitale tekstilpresser. Vi etterstreber å benytte vår innovasjonsdrevne mentalitet og samlede kompetanse til å tilby trygghet blant kvalitative og kostnadseffektive løsninger, sier Tommy Segelberg, Director Nordic Operations PPBG, Ricoh Sverige.

Ifølge Ricoh kommer den 1,65 meter brede Efi Vutek H1625 led-uv hybrid, som er en enhet for både rull- og flatbedteknikk, å vises for første gang i Europa. Den benytter firefargers trykk pluss hvitt og kan trykke lag på lag eller alle fargene samtidig, variable dråpestørrelser gir en gråskala i åtte nyanser. Den egner seg til skilt med bakgrunnsbelysning, skilt for innen- og utendørsbruk, plakater, display- og eksponeringsprodukter. De kommer også å vise andre produkter og maskiner, som storformatprinteren Ricoh Pro L4160 for lateks, som skal benytte miljøtilpasset «grønn» teknikk og Ricohs egne, vannbaserte hartsfarger.

– FESPA 2017 er det perfekte stedet for trykkerier å utforske hvordan de sammen med Ricoh kan avansere til nye markeder, øke rekkevidde, prestisje og lønnsomhet. Vi er stolte over at Ricoh-systemet har et miljømessig ansvarsfullt forhold til produksjon med lavere utskriftstemperaturer og effektforbruk, avslutter Tommy Segelberg.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik