Apper for printere

Tidligere kunne man laste ned apper til telefoner, nettbrett og smart-TV; nå er det også mulig med nedlasting av apper til multifunksjonsmaskinen på kontoret. Konica Minolta lanserter 3. mai sin egen app-butikk bizhub MarketPlace.

Produktsjef Christian Nyhus forklarer: – Gjennom vår markedsplass for apper, vil du nå kunne tilrettelegge for en strømlinjeformet arbeidsflyt, som retter seg etter din arbeidsmetode. Du kan enkelt koble deg mot tjenester som f.eks. Google Drive, OneDrive og Sharepoint, uten å måtte investere i kostbare serverbaserte løsninger.

Konica Minolta kan også hjelpe deg å få skreddersydd brukergrensesnittet – designet helt etter ditt ønske, og med dine funksjoner og behov.

Hurtig implementering av apper og brukergrensesnitt via fjerndistribusjon, samt automatiske oppdateringer av disse, sikrer effektiv og enkel administrasjon – som igjen betyr besparelse av tid og penger!

Mer info hos Konica Minolta.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *