Epson har moteoppvisning på Fespa

Epson samarbeider med mote- og dekordesignere ved FESPA 2017 for å vise kvaliteten og mulighetene med blekksublimerings- og direkte-på-stoffet-skriverne i SureColor-serien.

Standen vil altså ha sin egen moteplass der man vil fremvise vakre haute couture dameklær designet av Richard Quinn og trykt av ham på stoff og Mylar folie ved hjelp av en Epson SureColor SC-F fargesublimeringskriver. Siden han ble uteksaminert fra Central St Martins, London i fjor har Richard vunnet den internasjonale 2017 H & M Design Award, er en av Dazed Magazine’s ‘Dazed100’ kulturelle inflytelsesrike i 2017, og har nettopp blitt kalt British Fashion Councils ‘One to Watch’ i 2017. Richard etablerer for øyeblikket sitt eget digitale screensprintstudio ved hjelp av Epson-teknologien i London, hvor han vil designe, printe ut og lage sine kolleksjoner på stedet, samt drive digitale printverksteder for nye designere. Under FESPA kommer SureColor SC-F9200 til å printe ut Richards livlige design, og han vil besøke messen de to første dagene for å snakke med besøkende om sin erfaring og prosesser.

Moderne dekordesign produsert av Evgenia Guliev ved Niederrhein University, Tyskland, samt ti studenter ved Birmingham University, Storbritannia, blir brukt til å demonstrere den suveren fleksibiliteten til Epson inkjet-teknologi for å produsere et bredt utvalg av dekorprodukter. Bakgrunnen, sofaer, puter og lampe i Epson-salongen og gjestfrihetsområdene på standen er en rekke slående designs produsert ved hjelp av Epsons nyeste SureColor SC-S øko-solvent og SC-F dye-sublimerings-skrivere.

Den 10-fargede 64-tommers SureColor SC-S80600 vil skrive ut 2,2m Digimura Tactile tapetprøver, ferdig av Fotoba på stedet, for besøkende å ta med seg. I motsetning til mange andre skrivere på markedet i dag, er SureColor SC-S-serien perfekt for utskrift av tapet fordi det automatiske spenningsreguleringsmatingssystemet sikrer at hver tapetfall vil justere nøyaktig med det neste.

Epson ønsker velkommen til sin stand ved FESPA 2017: Hall A1-Stand D45.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Horizon møter utfordringene innen den digitale transformasjonen

Omstrukturering i ledelsen hos Horizon skal gjøre ferdiggjøringsfirmaet i stand til å møte utfordringene ved den digitale forandringen innen trykkeribransjen. Økende krav til ytelsen av produkter, service og levering av individuelle kundeløsninger står i fokus for videreutviklingen av selskapet.

Publisert av: