Lover høy kvalitet på nye modeller

Swissqprint har to nye storformatmodeller med seg til Fespa-messen. Foreløpig er de innhyllet i mørke.

Sveitsiske Swissqprint utlover høy utskriftskvalitet på to av sine nye modeller av storformatprintere takket være en mekanisk oppdatert plattform for bedre presisjon.

Swissqprint lanserer to nye modeller storformatprintere som kommer med to ulike størrelser på printerbordene og med to ulike produksjonshastigheter. Modellene bygger på en mekanisk oppdatert plattform, hvilket gir stor presisjon i trykket. De har LED-teknikk, noe som er mer økonomisk og miljøvennlig enn tradisjonelle UV-printere. Foruten et lavere energiforbruk gir den muligheten til å trykke på flere materialer, blant annet varmefølsomme slike. Printerne kommer til å kunne beskues på selskapets stand, der de også kommer til å demonstrere printerne. Sveitsiske Swissqprint har bare på noen få år etablert seg som leverandør av eksklusive uv-baserte storformatprintere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *