Månen i sentrum for ny tekstil

Nederlandske Promic er en av Europas største produsenter av ulike skiltsystemer og rollups. De var på Sign&Print messen i februar for å finne nye forhandlere i Norden. Nå gjør de et nytt fremstøt mot Norden, samtidig som de på Fespa viser et antall nye løsninger.

– Noe vi er kjent for, er våre Zipper-Walls, forteller Bart Wijnands fra Promic. Zipper betyr glidelås og her går det ut på at et stoff trykkes og syes slik at det kan strekkes rundt en ramme – vanligvis lagd av aluminium.

Her har Promic kommet med en ny modell med en halvmåne øverst. Den er tenkt å brukes som romdeler på kontor eller i resepsjoner på hoteller og i selskap.

– Vi ser også at det er mange foretak som har samma budskap konstant sittende oppe som en roll-up. Da har de ingen nytte av att mekanismen er lagd for at rollupen skal kunne rulles opp og ned hundrevis av ganger, sier Bart Wijnands og viser et enklere stativ som er fullgodt for denne enklere bruken.

80 kroner blir stykkprisen for et slikt enklere stativ når det handles opp i litt volum.

På den andre siden så finnes det dem som behøver en holder som kan benyttes litt flittigere. Der har Promic utviklet et produkt som heter Challenger, som er mer robust og dessuten leveres i veske slik at den kan transporteres enkelt.

Alt kan selvsagt beskues på Fespamessen i Hamburg, 8.-12. mai.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *