Neschen gikk mot strømmen

Neschens laminatorer sammen med Jimmy Enström, selger fra Schneidler, Richard Bachora, representant fra Neschen samt Jan Trolin, produktsjef fra Schneidler.

De fleste foretakene benyttet årets Fespa for å vise ferdige løsninger av det som var prototyper på fjorårets Drupa og Fespa. Et unntak var tyske Neschen, som lager selvklebende materialer og materialer for digitaltrykk.

Jan Trolin hos den svenske forhandleren Schneidler Grafisk tok oss på en guidet tur på denne standen.

– Først vil jeg vise en ny generasjon av Easy dot 2.0. Serien har blitt oppdatert og blitt noe mer formstabil, hvilket også gir en bedre utskriftskvalitet. Easy-dot ”punktene” (adhesivet) har også blitt mindre fremtredende.

– Takket være Easy dot, med det unike punktoppbygde adhesivet, kan vinylen enkelt flyttes (omposisjoneres) eller løsnes fra nesten alle flater uten å etterlate klisterrester.

– Et i mine øyne meget spennende produkt er også Neschens UV dot print ’n’ walk – en floor graphics vinyl som er printbar og som man ikke trenger å laminere. Den er godkjent med R9 skli-sertifikat.

Neschens Easy-dot serie fungerer for UV, lateks samt solvent-printere.

Tapeter

Jan Trolin fortsetter med å snakke om tapeter, der Neschen har utvidet sitt sortiment av egenproduserte tapeter. Samtlige er PVC-frie og markedsføres under navnet ”Green Wall”. I serien finnes slette og strukturerte flater å velge mellom og de fleste typene er tilgjengelige i formater opp til 160 centimeter. Utover dette finnes det også tapeter som er forhåndsklistrede. Også Neschens tapeter fungerer for UV, lateks og solvent-skrivere.

Laminatorer

– Siden 2016 har Neschen hatt egen produksjon av lamineringsmaskiner. Her ligger fokuset på økonomisk og ergonomisk drift og service av de ulike modell-linjene.
– Foran Fespa ble premiummodellen Neschen DoubleH lansert – en real allround-maskin med mulighet for både varm og kald laminering samt innkapsling med laminat på begge sider av trykket.

Bestselgeren hittil er likevel Neschen Coldlam 1650. Den har solgt i mer enn 150 eksemplarer rundt om i Europa.

Nye Neschen DoubleH varmlaminator med ”Swing-out”-funksjon som forenkler ilegg av materiale

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *