Mimaki fornøyd med Fespa 2017

En av Mimakis to stands på Fespa 2017

Japanske Mimaki høstet to priser under Fespa 2017 og avsluttet messen med å selge en av messens printere, direkte-til-tekstil printeren Tiger 1800B. 

På årets utgave Fespa satset Mimaki Europe stort og spredte seg over to stands med til sammen 534 kvadratmeter til rådighet, dette er mer enn noen gang tidligere, og Mimaki mente selv at dette ble deres største suksess på et Fespa.
Mimaki Europe mottok også to prestisjefylte priser under messen:
Beste Objektprinter for Mimaki UJF-MkII Serien
Beste Tekstilprinter under 100 sq./h for Mimaki Tx300P-1800 med dens doble blekkmulighet.
På messen presenterte Mimaki Europe også Yuji Ikeda som ny Europadirektør.  Han returnerer til Europa etter å ha vært flere år på hovedkontoret i Japan. Han har tidligere jobbet i syv år i Mimaki Europe og er altså tilbake.

Mimakis nye høyhastighets direkte-til-tekstil printer Tiger-1800B ble også godt mottatt, dette var første gang Mimaki viste frem printeren med sublimeringsblekk etter å ha demonstrert den med reaktivt blekk på tidligere messer. Printeren som sto på messen ble kjøpt av det spanske tekstilselskapet Estampados Hermanos Perez.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: