Profil & Dekor handlet Colorado

Fra venstre: Espen Haglund, Profil & Dekor – Jarle Mikkelsen, Canon Norge – Kristoffer Silius, Profil & Dekor. Foto: Canon Norge

Canon Norge kan fortelle at Profil & Dekor har signert kontrakt på en Océ Colorado 1640.

– Med tanke på teknologien som Canon har utviklet med denne maskinen var valget veldig enkelt. Kombinert med lave driftskostnader og meget høy printkvalitet utmerket denne maskinen seg, sier Espen Haglund, daglig leder i Profil & Dekor.

Haglund trekker frem følgende som de største fordelene de oppdaget:

  • Meget ripesikkert
  • Høy hastighet
  • Meget god printkvalitet
  • Enkel håndtering av media
  • Det å kunne ha to ruller i maskinen samtidig
  • Beregning av gjenværende lengde på rullene
  • Automatisk korrigering av tension
  • Bredden av media som kunne brukes

Canon lanserte Océ Colorado 1640 tidligere i år og er utviklet for å sikre lave samlede driftskostnader med rask avkastning på investeringen. Profil & Dekor as var tilstede under FESPA 2017, og ble raskt imponert.

– Vi har et langt og godt samarbeid som strekker seg over mange år, og som gjør at vi er helt trygge på at vi har gjort et godt valg, fortsetter Haglund.

Bjørn Frantsen, Produktansvarlig for Professional Print i Canon Norge, avslutter;

– Vi er svært glade for at Profil & Dekor investerer i vår splitter nye rull-til-rull skriver.Océ Colorado 1640 produserer store volumer med storformat grafikk til de korte produksjonstidene som kundene forventer.

Profil & Dekor AS ble etablert i 1995 og holder til i Enebakkveien i Oslo. De produserer alt innen bannere og seil, selvklebende dekor/folie, etiketter og dekorerer biler og fasader. I tillegg leverer de i ulike materialer og i ønskede mål, til utvendig og innvendig bruk.Profil & Dekor var også Canons samarbeidspartner på print til familiefilmen «Dyrene i Hakkebakkeskogen» som hadde premiere før jul i fjor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: