Kraftig steg opp for Asker Print

Ny Xerox Versant 2100 Press til Asker Print. Kjell Solheim kan glede seg over dobling i produksjonskapasitet og samtidig frigjort operatørtid.

Med Xerox Versant 2100 Press i eget hus har Asker Print tatt et kraftig steg oppover. – I praksis betyr det dobbel produksjonskapasitet og flere oppdrag i eget hus. Utvilsomt en investering som bidrar positivt på bunnlinja, sier en fornøyd daglig leder Kjell Solheim.

På offensiven i Asker
Asker Print er definitivt på offensiven. Etter fusjonen med Haakon Arnesen AS tidligere i år, er alle aktiviteter nå lokalisert i Asker. Derfra tilbyr Asker Print ulike typer grafiske oppdrag og kreative tjenester. Med den kraftige produksjonsmaskinen Xerox Versant 2100 Press på plass, ser Kjell Solheim for seg høyere verdiskapning i eget hus.

Moderne digitalpresse gir mer verdiskapning i eget hus for Asker Print.

– Den nye digitaltrykkmaskinen produserer med høy hastighet på alle papirtykkelser, og er utstyrt med to store papirmagasiner. Det gir en helt annen produksjonskapasitet i eget hus enn tidligere, og med høyvolums-stacker blir maskinen langt mindre operatørkrevende enn den tidligere maskinen. Automatisk kalibrering og nøyaktig pasning mellom for- og bakside var egenskaper vi likte ved maskinen. I praksis er det en kapasitetsdobling, og da frigjør vi faktisk operatørtid. Derfor er dette en investering det blir god lønnsomhet av, sier lederen av Asker Print.

Kjell Solheim og Asker Print er lokalisert i Asker og kan produsere det meste av trykksaker for næringslivet.

Alle typer trykksaker
Asker Print produserer alle typer trykksaker, fra nummererte serier og trykte konvolutter til forretningstrykksaker, reklame og rollups. Kjell Solheim og kollegene hans opplever at kundene er kravstore til service og leveringstid, det kan Asker-bedriften nå tilby i enda større grad enn tidligere. Den nye digitalpressen hos Asker Print er utstyrt med inline ferdiggjøring inkludert fals, stift, trimming og firkantrygg. Det passer godt for en liten bedrift med tre medarbeidere på heltid og et par frilansere på grafisk design. – Versant 2100 er en perfekt trykkmaskin for oss, med høy kapasitet og kvalitet i et kompakt design. Vi ønsker mest mulig verdiskapning i eget hus, og har store forventninger til den nye maskinen, avslutter Kjell Solheim.

Med to kraftige papirmagasiner får Asker Print både kapasitet og fleksibilitet. Her trykker de direkte på konvolutter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *