Summa dager hos Luth Gruppen

PUBLISERT: 30 oktober 2017
OPPDATERT: 30 oktober

Tirsdag, onsdag og torsdag i uke 45 holder Luth Gruppen «Åpent Hus», med demo av Summa maskiner, Epson printere og enkel servering.

Luth Gruppen vil gjerne at kunder og potensielle kunder skal ha en anledning til å kunne se salgssuksessen Summa F1612. Maskinen er meget allsidig og kan virkelig åpne for nye forretningsmuligheter, hevdes det i en pressemelding.

Summa F1612 – Flatbed skjærebord som kan konturskjære, gjennomskjære, skråskjære, rille, frese, m.m.

Summa F1612 Flatbed Skjærebord:

  • Roll-up produksjon
  • Plakater
  • Mapper
  • Esker
  • Helfigurer / sjokkselgere
  • Folieskjering, etiketter og klistremerker

I tillegg viser Luth Gruppen frem Europas bestselgende printer, EPSON SureColor SC-S80600, samt Summa F-Series F1612 og Summa S2 Class D160 rullskjæreplottere, og RIP programvare. Arrangementet avholdes i Luth Gruppens lokaler i Professor Birkelands vei 34B på Furuset i Oslo 7-9 november.

Påmelding her.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik