Antalis Interior Design Award

Det er fortsatt 3 uker igjen av fristen for å sende inn bidrag til Antalis Interior Design Award. Konkurransen er lansert av Antalis, Europas ledende distributør av papir og løsninger for visuell kommunikasjon. Alle de 150 bidragene som foreløpig er innsendt fra 20 land kan du se på hjemmesiden til Antalis Interior Design Award.

Konkurransen er rettet mot interiørarkitekter, arkitekter, merkevareeiere, trykkere og studenter.

– Suksessen til et flott interiørdesign er avhengig av evnen til å kombinere både harmoni og forstyrrelse, sier François Confino, kjent scenograf og styreleder i Antalis Interior Design Award. – Vi ønsker å bli overrasket. Hvis ikke, betyr det at man ikke har gått langt nok!

Xavier Jouvet, Innkjøps- og markedsdirektør i Antalis International, legger til: – Vi ønsker at prosjektene som blir presentert på Antalis Interior Design Awards, imponerer ved første øyekast og viser deres kreativitet.

For mer informasjon om konkurransen, besøk www.antalisinteriordesignaward.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: