Nyala fortsatt markedsledende

Nyala storformatprinter fra swissQprint er for tredje gang på rad Europas mestselgende printer i sin klasse, nå erstattet av den nye LED-modellen, som forgjengeren nå er skiftet ut med.

Ifølge markedsundersøkelsesinstituttet Infosource var swissQprint Nyala siste år Europas mest solgte printermodell i sin klasse: UV-flatbed/hybridprintere > 152,4 cm bred i priskategorien EUR 130.000 – 500.000 sammenholdt med alle merker som ble undersøkt i 2017. Det betyr at Nyala beholder sin 1. plass for tredje gang i strekk.

Profitabel LED-løsning
Med UV-inkjet printerne, som produseres i Sveits, er det en overbevisende sammenheng mellom pris og ytelse, især på den nyeste serien med LED-teknologi. Nyala LED ble lansert på Fespa 2017 og har siden erstattet Nyala 2 (med konvensjonell UV-tørking). Den LED-teknologien som anvendes i dag, reduserer strømforbruket markant og på grunn av den lave varmepåvirkningen er det mulig å utvide de mange printmulighetene med en lange rekke varmefølsomme materialer og applikasjoner også. LED-systemene gir også et lite miljømessig fotavtrykk på grunn av ikke-forurensende komponenter, lavt strømforbruk og beskjedne vedlikeholdskrav.

Modulær etter behov
Det nåværende swissQprint sortimentet består av tre modeller med varierende dimensjoner og produktivitet: Nyala LED (3,2 x 2 m flatbed, 206 m2/t), Impala LED (2,5 × 2 m flatbed, 180 m2/t) og Oryx LED 2,5 × 2 m flatbed, 65 m2/t). Alle har moduloppbygd design og har fri ink konfigurasjon, så brukerne kan få en printer konfigurert til akkurat deres behov, samtidig med at muligheten for senere oppgradering finnes. En slik mulighet for faset investering kan gjøre det lettere å komme i gang med digital print, og på den måten kan maskinen vokse med virksomheten, kanskje noen av de medvirkende årsakene til at printeren stadig vekk troner på salgstoppen.

Forhandler i Norden: www.nizeequipment.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ny programvare fra Agfa Graphics sparer kostnader

Agfa Graphics lanserer programvarene InkTune og PressTune for å redusere produksjonskostnadene. Verktøyene kan brukes på trykkpresser fra forskjellige fabrikanter og på tvers av trykkteknologier. Disse intelligente verktøyene er en del av Agfa Graphics ECO³-tilbud, og gir trykkerier full kontroll over alle utskriftselementer, fra blekkforbruk til samsvar med ISO, G7 og klientspesifikke standarder, samtidig som produksjonskostnadene reduseres.

Publisert av: 

Pantone introduserer nå sin nye standard på Polyester

Pantone LLC presenterer polyesterstandarder som er ideelle for sportsklær, fottøy, badetøy, turutstyr, hjem og tilbehør til motebransjen, som et tillegg til Fashion, Home + Interiorsystem. Farget på 100% varpstrikket polyester, kan disse produktene effektivt brukes til fargestyring i polyester, poly-blandinger og andre syntetiske materialer.

Publisert av: