Nyala fortsatt markedsledende

PUBLISERT: 9 april 2018
OPPDATERT: 9 april

Nyala storformatprinter fra swissQprint er for tredje gang på rad Europas mestselgende printer i sin klasse, nå erstattet av den nye LED-modellen, som forgjengeren nå er skiftet ut med.

Ifølge markedsundersøkelsesinstituttet Infosource var swissQprint Nyala siste år Europas mest solgte printermodell i sin klasse: UV-flatbed/hybridprintere > 152,4 cm bred i priskategorien EUR 130.000 – 500.000 sammenholdt med alle merker som ble undersøkt i 2017. Det betyr at Nyala beholder sin 1. plass for tredje gang i strekk.

Profitabel LED-løsning
Med UV-inkjet printerne, som produseres i Sveits, er det en overbevisende sammenheng mellom pris og ytelse, især på den nyeste serien med LED-teknologi. Nyala LED ble lansert på Fespa 2017 og har siden erstattet Nyala 2 (med konvensjonell UV-tørking). Den LED-teknologien som anvendes i dag, reduserer strømforbruket markant og på grunn av den lave varmepåvirkningen er det mulig å utvide de mange printmulighetene med en lange rekke varmefølsomme materialer og applikasjoner også. LED-systemene gir også et lite miljømessig fotavtrykk på grunn av ikke-forurensende komponenter, lavt strømforbruk og beskjedne vedlikeholdskrav.

Modulær etter behov
Det nåværende swissQprint sortimentet består av tre modeller med varierende dimensjoner og produktivitet: Nyala LED (3,2 x 2 m flatbed, 206 m2/t), Impala LED (2,5 × 2 m flatbed, 180 m2/t) og Oryx LED 2,5 × 2 m flatbed, 65 m2/t). Alle har moduloppbygd design og har fri ink konfigurasjon, så brukerne kan få en printer konfigurert til akkurat deres behov, samtidig med at muligheten for senere oppgradering finnes. En slik mulighet for faset investering kan gjøre det lettere å komme i gang med digital print, og på den måten kan maskinen vokse med virksomheten, kanskje noen av de medvirkende årsakene til at printeren stadig vekk troner på salgstoppen.

Forhandler i Norden: www.nizeequipment.com

Les videre

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik