Roland DG hyller sine kunder

PUBLISERT: 19 april 2018
OPPDATERT: 19 april

Roland DG kommer i løpet av året til å hylle noen av sine kunder, de som har gjort noe spesielt.

Gillian Montanero

Roland DG kommer i løpet av året til å dele ut utmerkelsen Roland Hero Award 2018 til kunder som benytter foretakets produkter og som har utmerket seg på forskjellig vis. Dette kan være alt fra at de har omvandlet en hobby til et foretak, at de har hatt et sterkt år for virksomheten, at de har hatt oppdrag for kjente eller store kunder, eller at familiebedriften har overlevd i mange generasjoner. Kort og godt kommer en god historie til å belønnes med priser og festligheter, lover Roland DG.

Ifølge foretaket er hensikten å gi en oppmerksomhet til kunder som har gjort fantastiske ting, og på denne måten hjelpe til med å bygge opp bedriftenes anseelse, forteller Roland DGs markedsføringssjef Gillian Montanaro.

– Vår filosofi handler om å jobbe for å være best og å forsøke å hjelpe våre kunder å produsere på beste vis og være suksessrike. Derfor har vi et nettverk av kontorer og Rolands autoriserte forhandlere i hele regionen som gjør at vi kan være tilgjengelige lokalt og holde regelmessig kontakt med kundene våre.

2018 års Roland Hero Awards startet opp 11. april og pågår i hele år. Påmelding og registrering gjøres på foretakets nettside. Registreringen er åpen frem til 31. oktober 2018.

Les videre

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

FlexiPrint og Fespa Norway holder åpent hus

Onsdag 17.april inviterer FlexiPrint i Drammen alle Fespas medlemmer til Åpent Hus, i forbindelse med avvikling av den 63. generalforsamlingen i Fespa Norway.
flexiprint_logga

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Åpen konferanse med nyttige temaer

Kunstig intelligens, hvordan hindre kriminelle å stjele bedriftens IT-systemer, næringsutvikling i nord, regjeringens initiativ til bedre balanse mellom digital og analog læring står på dagsordenen.
Jubileumsmøte mai 2024 - Programbilde

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1