Avery og Mactac presenterer ti materialer

Seks materialnyheter fra Avery Dennison og fire fra Mactac presenteres på Fespamessen 15-18. mai i Berlin.

Avery Dennison og Mactac deler stand på Fespa. Sammen kommer de til å lansere ti nyvinninger innen materialer som kan anvendes på kjøretøy, arkitektur og innredning.

Ti materialnyheter presenteres på den Fespastanden som huser både Avery Dennison og selskapet Mactac Europe som Avery kjøpte opp i 2016. Seks av nyhetene kommer fra Avery Dennison og fire fra Mactac.

– Disse nye produktene tilbyr høy ytelse, både når det gjelder å være visuelt attraktive og brukervennlige – det som trengs for å gjøre vekst lettere å oppnå, sier Shaun Hobson, forretningssjef for Avery Dennison grafiske løsninger i Europa, og legger til at materialene som presenteres gir store muligheter for designere og konverterere. Avery Dennison ser Fespamessen som en mulighet til å engasjere seg direkte med kundene for å komme med ideer og diskutere nye forretningsmuligheter.

De glansete foliene i serien Conform chrome gir en luksusfølelse ifølge Avery Dennison.

Selskapet kommer til å lansere flere farger til sine kjøretøyvinyler i Supreme wrapping film og Conform Chrome, noe som gjør at fargevalg sammenlagt går opp til mer enn 100 stykker for de to varemerkene. De legger også fokus på arkitektur med sitt sortiment med vinduvinyler med tittel Architectural Window Films som innbefatter 20 ulike nye materialer.

Mactac har sitt hovedfokus på innredning og detaljhandelen. Et eksempel er et produkt for kortlivede displayobjekter. Ifølge Macdot er deres folier for display og signobjekter kostnadseffektive ettersom de er så lette å applisere at det ikke trenger å være en fagperson som monterer dem.

Oliver Guenther sier at standen på Fespamassen kommer til å være utformet for å underholde og engasjere. Bilfoliering – montering av en bil på standen ventes, og Avery Dennison kommer dessuten til å avsløre vinneren av sin siste designkonkurranse nettopp i bilfoliering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *