Avery og Mactac presenterer ti materialer

PUBLISERT: 14 mai 2018
OPPDATERT: 14 mai
Seks materialnyheter fra Avery Dennison og fire fra Mactac presenteres på Fespamessen 15-18. mai i Berlin.

Avery Dennison og Mactac deler stand på Fespa. Sammen kommer de til å lansere ti nyvinninger innen materialer som kan anvendes på kjøretøy, arkitektur og innredning.

Ti materialnyheter presenteres på den Fespastanden som huser både Avery Dennison og selskapet Mactac Europe som Avery kjøpte opp i 2016. Seks av nyhetene kommer fra Avery Dennison og fire fra Mactac.

– Disse nye produktene tilbyr høy ytelse, både når det gjelder å være visuelt attraktive og brukervennlige – det som trengs for å gjøre vekst lettere å oppnå, sier Shaun Hobson, forretningssjef for Avery Dennison grafiske løsninger i Europa, og legger til at materialene som presenteres gir store muligheter for designere og konverterere. Avery Dennison ser Fespamessen som en mulighet til å engasjere seg direkte med kundene for å komme med ideer og diskutere nye forretningsmuligheter.

De glansete foliene i serien Conform chrome gir en luksusfølelse ifølge Avery Dennison.

Selskapet kommer til å lansere flere farger til sine kjøretøyvinyler i Supreme wrapping film og Conform Chrome, noe som gjør at fargevalg sammenlagt går opp til mer enn 100 stykker for de to varemerkene. De legger også fokus på arkitektur med sitt sortiment med vinduvinyler med tittel Architectural Window Films som innbefatter 20 ulike nye materialer.

Mactac har sitt hovedfokus på innredning og detaljhandelen. Et eksempel er et produkt for kortlivede displayobjekter. Ifølge Macdot er deres folier for display og signobjekter kostnadseffektive ettersom de er så lette å applisere at det ikke trenger å være en fagperson som monterer dem.

Oliver Guenther sier at standen på Fespamassen kommer til å være utformet for å underholde og engasjere. Bilfoliering – montering av en bil på standen ventes, og Avery Dennison kommer dessuten til å avsløre vinneren av sin siste designkonkurranse nettopp i bilfoliering.

Les videre

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Summa automatiserer arbeidsflyten for inline skjæring

Summa viste blant annet inline-løsninger med matere til sine digitale skjærebord og tekstillaserkuttere under Fespa.
bob-summa

Gnistrende presisjon med iEchos nye laserstans

IEcho hadde med seg en rekke skjæremaskiner til Fespa. Den som kanskje fanget de besøkendes interesse mest var laserskjæremaskinen LCT350, som i gnistrende fei skar ut etiketter.
laserstans2

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1