swissQprint med ny og optimert Rull til Rull

PUBLISERT: 31 mai 2018
OPPDATERT: 31 mai
Ny rull til rull mulighet med spreading roller fra swissQprint.

swissQprint introduserer en ny og optimert Rull til Rull. Alle eksisterende printermodeller kan oppgraderes med den nye «Roll to Roll» option. Alle nye LED printermodeller har den som standard.

Den nye «Roll to Roll» option skal ha følgende fordeler, ifølge swissQprint:

  • Sørger for å avvikle medier helt flatt inn på bordet, slik at krasjer minimeres.
  • Minsker statisk oppladning – dråpeplasseringen er mer presis, og det samme er printresultatet.
  • Vanskelige medier kan printes bedre og enda flere nye medier i kombinasjon med LED-tørking.

Nye mekaniske deler:
En såkalt spreading roller erstatter den gamle guide roller.

Justerbare «compensation rockers»

Skrå børster glatter materialet ut før det når opp på bordet. Disse børstene er lagd av karbonfiber, noe som betyr at de reduserer statisk elektrisitet på materialet.
Resultatet skal altså være færre krasj og større presisjon på dråpeplasseringen.

Den nye spreader roller inkluderer også en «compensation rocker», som er justerbar uten bruk av verktøy. Den har tre posisjoner, som kan stilles inn slik materialets tension (strekk) kan reguleres.

Alle de eksisterende printermodellene til swissQprint kan oppgraderes med den nye «Roll to Roll» option. Alle nye LED printermodeller har den som standard.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz