Epson feirer 30 millioner solgte skrivere med blekktanker

Epson feirer at de nå har solgt 30 millioner enheter av sine høykapasitetsskrivere med etterfyllbare blekktanker.

Epsons blekktankskrivere har passert 30 mill. solgte enheter, står det i en pressemelding forleden. Det er Epsons samlede globale salg av høykapasitetsskrivere med etterfyllbare blekktanker som har nådd milepælen 30 millioner enheter.

Epson lanserte skriverne i Indonesia i oktober 2010, og ved utgangen av regnskapsåret 2017, som sluttet i mars 2018, hadde skriverne blitt introdusert i rundt 150 land og regioner.

Selskapets ambisjon er å fortsette å akselerere skiftet fra tradisjonelle blekkpatronmodeller til høykapasitetsskrivere med blekktanker. I både etablerte og fremvoksende markeder skal Epson også fortsette å oppfordre virksomheter til å bytte fra laserskrivere til høykapasitets blekkskrivere. Det skal blant annet lanseres enda flere brukervennlige modeller med betydelige miljø- og kostnadsfordeler sammenlignet med laserskrivere, heter det i presseskrivet.

Gjennom disse tiltakene har Epson mål om å selge 9,5 millioner skrivere med etterfyllbare blekktanker i regnskapsåret 2018, en økning på 20 prosent sammenlignet med fiskalåret 2017. Dette anslås å utgjøre 55 prosent av Epsons totale blekkskriversalg.

– Skrivere med etterfyllbare blekktanker er miljøvennlige, kostnadseffektive og mer brukervennlige enn laserskrivere og skrivere med tradisjonelle blekkpatroner. Produktgruppen er et stort satsingsområde for oss, sier Tor Arne Moe i Epson Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ricoh og Watkiss byr på ny inline etterbehandler

Engelske Watkiss har lagd en online sadelstifter med trekantkutting til Ricohs flaggskip ProC 9210. I tre år har Watkiss arbeidet med utviklingen av denne maskinen, som er lagd for å holde til minst to generasjoner laserprintere. Så når printeren skal skiftes ut om fire-fem år kan man kople den nye printeren til Watkiss sadelstifteren. Ricoh […]

Publisert av: 

Canon lanserer ny utgave av tredje generasjon imageRUNNER ADVANCE-plattformen

Canon presenterer i dag en ny utgave av sin imageRUNNER ADVANCE-plattform, denne skal ha oppgradert sikkerhet og brukervennlighet. Tredje utgave av tredjegenerasjonen består av hele 26 produkter fordelt på syv serier, og gir full standardisering og et intuitivt grensesnitt på tvers av alle enheter. Den nye utgaven bygger videre på tidligere versjoner og gir partnerne enkel installasjon, sentralisert administrasjon og sikkerhet fra første sekund, hevder Canon i et presseskriv.

Publisert av: 

Integrert ferdiggjøring og automatisering i fokus i Luzern

Fallende opplag og tendensen til stadig mer individualisering stiller nye krav til trykke- og etterbehandlingsprosessene. Det er i dag kun mulig å oppnå en lønnsom produksjon av helt små opplag ved hjelp af høyt integrerte og automatiserte workflows, som overflødiggjør manuell håndtering.

Publisert av: 

Rekordresultat for Signcom

Foran 2019-utgaven av Sign & Print Scandinavia var forventningene høye. De besøkende ble møtt av et sterkt Signcom med ny glød og energi, stemningen var på topp og ble ytterligere forsterket av muligheten til å vinne en helt ny Mimaki UV LED Print & Cut UCJV300-75! Allerede dag to ante man at de var på vei mot et rekordsalg og dag tre var det et faktum.

Publisert av: 

Flere detaljer om Canons nye Océ Arizona 1300-serie

På Sign&Print Scandinavia lanserte Canon en ny Océ Arizona 1300-serie med planskrivere til produksjon av mellomstore volumer med skilt og displaygrafikk. Med den nye serien kan kundene øke produksjonseffektiviteten og imøtekomme markedsetterspørselen etter større applikasjonsvariasjon, hevdes det fra Canon i et presseskriv.

Publisert av: