Epson feirer 30 millioner solgte skrivere med blekktanker

PUBLISERT: 2 august 2018
OPPDATERT: 21 mars
Epson feirer at de nå har solgt 30 millioner enheter av sine høykapasitetsskrivere med etterfyllbare blekktanker.

Epsons blekktankskrivere har passert 30 mill. solgte enheter, står det i en pressemelding forleden. Det er Epsons samlede globale salg av høykapasitetsskrivere med etterfyllbare blekktanker som har nådd milepælen 30 millioner enheter.

Epson lanserte skriverne i Indonesia i oktober 2010, og ved utgangen av regnskapsåret 2017, som sluttet i mars 2018, hadde skriverne blitt introdusert i rundt 150 land og regioner.

Selskapets ambisjon er å fortsette å akselerere skiftet fra tradisjonelle blekkpatronmodeller til høykapasitetsskrivere med blekktanker. I både etablerte og fremvoksende markeder skal Epson også fortsette å oppfordre virksomheter til å bytte fra laserskrivere til høykapasitets blekkskrivere. Det skal blant annet lanseres enda flere brukervennlige modeller med betydelige miljø- og kostnadsfordeler sammenlignet med laserskrivere, heter det i presseskrivet.

Gjennom disse tiltakene har Epson mål om å selge 9,5 millioner skrivere med etterfyllbare blekktanker i regnskapsåret 2018, en økning på 20 prosent sammenlignet med fiskalåret 2017. Dette anslås å utgjøre 55 prosent av Epsons totale blekkskriversalg.

– Skrivere med etterfyllbare blekktanker er miljøvennlige, kostnadseffektive og mer brukervennlige enn laserskrivere og skrivere med tradisjonelle blekkpatroner. Produktgruppen er et stort satsingsområde for oss, sier Tor Arne Moe i Epson Norge.

Les videre

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

NIZE equipment blir Elitron-forhandler

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.
Elitron_NIZE_Equipment

Agfa og EFI innleder samarbeid: "En milepæl"

Det globale strategiske partnerskapet beskrives i en felles pressemelding som en milepæl innen inkjetbasert storformatprinting. I praksis betyr dette at Agfa integrerer EFIs rull-til-rull-system i sitt sortiment, og at EFI vil tilby Agfas hybridmaskiner med inkjetteknologi.
EFI-Agfa-2-1024x683

WERA starter det nye året med ny ledelse

Reklame, trykkeri- og kommunikasjonshuset WERA i Telemark rokerer i ledelsen og tar sats inn i 2024. Det betyr at tidligere daglig leder Kjersti Hole Haatveit overrekker stafettpinnen til Dag Brekke-Rasmussen.
Wera bild

Siste nytt

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

Landets kanskje viktigste trykkeri er modernisert

Universitet i Oslo (UiO), med over 27 000 studenter og 6 600 ansatte, rommer ikke bare en institusjon for læring – men også et avgjørende trykkeri. Det lille, men betydningsfulle, og svært effektive Grafisk senter har i samarbeid med Canon gjennomført en omfattende moderniseringsprosess med fokus på kvalitet, bærekraft og effektivitet.
Trykkeriet UiO-kopi