Epson feirer 30 millioner solgte skrivere med blekktanker

Epson feirer at de nå har solgt 30 millioner enheter av sine høykapasitetsskrivere med etterfyllbare blekktanker.

Epsons blekktankskrivere har passert 30 mill. solgte enheter, står det i en pressemelding forleden. Det er Epsons samlede globale salg av høykapasitetsskrivere med etterfyllbare blekktanker som har nådd milepælen 30 millioner enheter.

Epson lanserte skriverne i Indonesia i oktober 2010, og ved utgangen av regnskapsåret 2017, som sluttet i mars 2018, hadde skriverne blitt introdusert i rundt 150 land og regioner.

Selskapets ambisjon er å fortsette å akselerere skiftet fra tradisjonelle blekkpatronmodeller til høykapasitetsskrivere med blekktanker. I både etablerte og fremvoksende markeder skal Epson også fortsette å oppfordre virksomheter til å bytte fra laserskrivere til høykapasitets blekkskrivere. Det skal blant annet lanseres enda flere brukervennlige modeller med betydelige miljø- og kostnadsfordeler sammenlignet med laserskrivere, heter det i presseskrivet.

Gjennom disse tiltakene har Epson mål om å selge 9,5 millioner skrivere med etterfyllbare blekktanker i regnskapsåret 2018, en økning på 20 prosent sammenlignet med fiskalåret 2017. Dette anslås å utgjøre 55 prosent av Epsons totale blekkskriversalg.

– Skrivere med etterfyllbare blekktanker er miljøvennlige, kostnadseffektive og mer brukervennlige enn laserskrivere og skrivere med tradisjonelle blekkpatroner. Produktgruppen er et stort satsingsområde for oss, sier Tor Arne Moe i Epson Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: