Canon samler flatbedproduksjonen

Canon samler hele sin globale produksjon av flatbedprintere på anlegget i Poing utenfor München for å få fart på foretakets fremtidige innovasjoner. Målet er å høyne produksjonen med over 30 prosent og gjøre ferdig tre Océ Arizona-printere per dag.

Allerede nå produserer Canon sine Océ Arizona flatbedprintere på anlegget i Poing. Når foretaket nå velger å sammenføre all produksjon havner de i tilslutning til selskapets forsknings- og utviklingsteam innen inkjet-teknikk samt den etablerte infrastrukturen i Europa. Den utvidete produksjonslinjen som innbefatter spesialverktøy og distribusjons- og klimakontrollerte anlegg for montering av følsomme komponenter skal allerede være kjøreklar og målet er å øke flatbedproduksjonen med over 30 prosent samt gjøre ferdig tre Océ Arizona-printere per dag fra oktober 2018. Flyttingen til Poing skal ifølge Canon forkorte ventetidene fra bestilling til leveranse og installasjon for kunder i Europa. Service og support kommer også til å samordnes.

Matteus Celinski, Sales Manager på Canon i Sverige sier i en pressemelding at ved å flytte all flatbedproduksjon til et sentralt europeisk anlegg så er målet å bygge videre på selskapets sterke stilling i markedet, utvikle nye idéer samt drive innovasjon.

– Dette sikrer at Océ Arizona-serien fortsatt kommer til å spille en hovedrolle for at kundene skal kunne utvikles på et marked i konstant forandring, for eksempel ved å øke deres produksjon og gi tilgang til nye tilpasningsområder.

Både arbeidsstyrken i Poing og forsknings- og utviklingsteamet i Venlo, Nederland, kommer til å utvides for å støtte tilvirkningsovergangen fra Vancouver, Canada. Matteus Celinski sier at de siste 16 årenes kreativitet og entusiasme hos teamet i Vancouver har vært et viktig bidrag til suksessen med den prisbelønnede Océ Arizona-serien som ble lansert for 10 år siden. Med kunnskapen om flatbedteknikk, konsentrasjonen av kompetanse og produksjonskapasiteten i Europa får Canon nå en mulighet til å utvikle sitt tilbud innen inkjet med flatbed ytterligere.

– Med denne strategiske flyttingen og de investeringene den fører med seg kommer Canon til å stå forberedt for fremtidig vekst innenfor storformat. Og vi kommer til å kunne utvikle høyteknologiske løsninger som skal hjelpe våre kunder å få spennende vekstmuligheter innen grafikk, trykt dekor og emballasje.

Ifølge Canon finnes det i dag 7 000 Océ Arizona-printere installert over hele verden og omlag en av fire Océ Arizona-brukere produserer andre applikasjoner enn grafikk, for eksempel trykt interiørdekor, små opplag av tilpasset emballasje og andre dekorprodukter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.