Canon samler flatbedproduksjonen

Canon samler hele sin globale produksjon av flatbedprintere på anlegget i Poing utenfor München for å få fart på foretakets fremtidige innovasjoner. Målet er å høyne produksjonen med over 30 prosent og gjøre ferdig tre Océ Arizona-printere per dag.

Allerede nå produserer Canon sine Océ Arizona flatbedprintere på anlegget i Poing. Når foretaket nå velger å sammenføre all produksjon havner de i tilslutning til selskapets forsknings- og utviklingsteam innen inkjet-teknikk samt den etablerte infrastrukturen i Europa. Den utvidete produksjonslinjen som innbefatter spesialverktøy og distribusjons- og klimakontrollerte anlegg for montering av følsomme komponenter skal allerede være kjøreklar og målet er å øke flatbedproduksjonen med over 30 prosent samt gjøre ferdig tre Océ Arizona-printere per dag fra oktober 2018. Flyttingen til Poing skal ifølge Canon forkorte ventetidene fra bestilling til leveranse og installasjon for kunder i Europa. Service og support kommer også til å samordnes.

Matteus Celinski, Sales Manager på Canon i Sverige sier i en pressemelding at ved å flytte all flatbedproduksjon til et sentralt europeisk anlegg så er målet å bygge videre på selskapets sterke stilling i markedet, utvikle nye idéer samt drive innovasjon.

– Dette sikrer at Océ Arizona-serien fortsatt kommer til å spille en hovedrolle for at kundene skal kunne utvikles på et marked i konstant forandring, for eksempel ved å øke deres produksjon og gi tilgang til nye tilpasningsområder.

Både arbeidsstyrken i Poing og forsknings- og utviklingsteamet i Venlo, Nederland, kommer til å utvides for å støtte tilvirkningsovergangen fra Vancouver, Canada. Matteus Celinski sier at de siste 16 årenes kreativitet og entusiasme hos teamet i Vancouver har vært et viktig bidrag til suksessen med den prisbelønnede Océ Arizona-serien som ble lansert for 10 år siden. Med kunnskapen om flatbedteknikk, konsentrasjonen av kompetanse og produksjonskapasiteten i Europa får Canon nå en mulighet til å utvikle sitt tilbud innen inkjet med flatbed ytterligere.

– Med denne strategiske flyttingen og de investeringene den fører med seg kommer Canon til å stå forberedt for fremtidig vekst innenfor storformat. Og vi kommer til å kunne utvikle høyteknologiske løsninger som skal hjelpe våre kunder å få spennende vekstmuligheter innen grafikk, trykt dekor og emballasje.

Ifølge Canon finnes det i dag 7 000 Océ Arizona-printere installert over hele verden og omlag en av fire Océ Arizona-brukere produserer andre applikasjoner enn grafikk, for eksempel trykt interiørdekor, små opplag av tilpasset emballasje og andre dekorprodukter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Gullrangering til Epson for bærekraft

Epson er tildelt EcoVadis’ gullrangering for bærekraft for andre år på rad, noe som plasserer Epson blant de topp tre prosent beste selskapene. Epson får også “outstanding” i kategoriene miljø og bærekraftige anskaffelser, i tillegg til “excellent achievements” innen arbeidskraft, menneskerettigheter og etikk.

Publisert av: 

Gjennombrudd for PDF til emballasjeproduksjon

Gent Workgroup (GW), den internasjonale organisasjonen for utvikling og formidling av beste praksis innenfor grafisk produksjon, gleder seg over at det arbeidet de startet om “Prosesstrinn til emballasje- og etikettproduksjon”, nå er vedtatt som en internasjonal standard. Den nye ISO-standarden er et viktig skritt mot å standardisere og automatisere produksjonsprosessen for emballasje basert på PDF-filformatet.

Publisert av: