Heidelberg overtar MBO Group

Det tyske etterbehandlingsfirmaet MBO Group har blitt kjøpt opp av Heidelberg, som ønsker å styrke sitt tilbud innenfor digital etterbehandling. Med det utvidete sortimentet forventer Heidelberg også å få adgang til nye kundegrupper i medisinsk industri. Videre får de med MBO-sortimentet også produkter som er rettet mot mailingløsninger til offsetmarkedet.

Kjøpet viser at Heidelberg mener det seriøst med sin strategiske satsning på segmenter innen digital- og emballasjesegmenterne.

– Den planlagte overtakelsen av MBO-konsernet gir oss mulighet til å oppnå en mer bæredyktig og rentabel vekst ved å utnytte nye teknologier og kundesegmenter, sier Rainer Hundsdörfer, CEO i Heidelberg. – Gjennom kjøpet av MBOs digitale portefølje lukker vi et hull, og kan nå hjelpe våre kunder med en problemfri overgang til den digitale fremtid.

Salgssummen opplyses til å være omkring € 50 millioner, og avtalen innebærer også en overtakelse av MBO-fabrikker i Oppenweiler og Bielefeld i Tyskland samt Perifita i Portugal.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Digitalprint i små formater mangler standardisering

I en nylig undersøkelse utført av Ghent Workgroup ble digitalprint identifisert som et nøkkelområde som mangler gode retningslinjer for bruken av PDF. Digitalprint svarer til tradisjonelt kommersielt trykk, men de benytter metoder og utstyr som er forskjellig nok til å kreve deres egne spesifikke retningslinjer.

Publisert av: