Heidelberg overtar MBO Group

Det tyske etterbehandlingsfirmaet MBO Group har blitt kjøpt opp av Heidelberg, som ønsker å styrke sitt tilbud innenfor digital etterbehandling. Med det utvidete sortimentet forventer Heidelberg også å få adgang til nye kundegrupper i medisinsk industri. Videre får de med MBO-sortimentet også produkter som er rettet mot mailingløsninger til offsetmarkedet.

Kjøpet viser at Heidelberg mener det seriøst med sin strategiske satsning på segmenter innen digital- og emballasjesegmenterne.

– Den planlagte overtakelsen av MBO-konsernet gir oss mulighet til å oppnå en mer bæredyktig og rentabel vekst ved å utnytte nye teknologier og kundesegmenter, sier Rainer Hundsdörfer, CEO i Heidelberg. – Gjennom kjøpet av MBOs digitale portefølje lukker vi et hull, og kan nå hjelpe våre kunder med en problemfri overgang til den digitale fremtid.

Salgssummen opplyses til å være omkring € 50 millioner, og avtalen innebærer også en overtakelse av MBO-fabrikker i Oppenweiler og Bielefeld i Tyskland samt Perifita i Portugal.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Gullrangering til Epson for bærekraft

Epson er tildelt EcoVadis’ gullrangering for bærekraft for andre år på rad, noe som plasserer Epson blant de topp tre prosent beste selskapene. Epson får også “outstanding” i kategoriene miljø og bærekraftige anskaffelser, i tillegg til “excellent achievements” innen arbeidskraft, menneskerettigheter og etikk.

Publisert av: 

Gjennombrudd for PDF til emballasjeproduksjon

Gent Workgroup (GW), den internasjonale organisasjonen for utvikling og formidling av beste praksis innenfor grafisk produksjon, gleder seg over at det arbeidet de startet om “Prosesstrinn til emballasje- og etikettproduksjon”, nå er vedtatt som en internasjonal standard. Den nye ISO-standarden er et viktig skritt mot å standardisere og automatisere produksjonsprosessen for emballasje basert på PDF-filformatet.

Publisert av: