Kartongkåring

The Origin Box er lagd av tre typer papirmaterialer hvorav to, Invercote og Incada, tilvirkes av Iggesund Paperboard.

Kartongkunder har svart på en undersøkelse om kartongkvalitet. Det er fabrikanter som benytter seg av kartong som de bearbeider til ferdig emballasje som har blitt forespurt i denne rundspørringen.

Kenneth Nysten, Iggesund Paperboard.

Mer enn 200 firmaer har sagt sitt om hvilke kartonger i Europa som de anser som de beste. Varemerkeundersøkelsen er foretatt av analysefirmaet Opticom International Research. I studien rangeres Iggesunds varemerkee Invercote og Incada aller høyest. Undersøkelsen omfatter kunder i Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Italia, Spania, Sveits, Belgia og Holland, og befinner seg i bransjene legemidler og helseprodukter, kosmetikk og skjønnhetspleie, sjokolade og konfekt, tørre næringsmidler, frossen og kjølt mat samt vin og spritemballasjer. Undersøkelsen viser også at høy kvalitet og holdbarhetsegenskaper blir stadig viktigere utvalgskriterier over tid. Kundene har dessuten høye forventninger til egenskaper som trykkbarhet, kjørbarhet i konverteringsprosessen og falsingsegenskaper.

Undersøkelsen presenteres annethvert år og har blitt gjennomført siden 2004.

– Hver gang vi plasserer oss i toppen av denne undersøkelsen får vi et bevis på at våre to kartongkvaliteter ligger rett i forhold til markedets krav. Naturligvis er det ekstra gledelig at det er nettopp emballasjeprodusentene, de som lever på å forvandle den hvite og lette kartongen til funksjonelle og elegante emballasjer, sier Kenneth Nysten, fornøyd salgs- og markedsdirektør hos Iggesund.

Nedenfor listes Europas mest verdifulle kartongvaremerker opp i henhold til undersøkelsen:

1. Invercote (Iggesund)
2. Incada (Iggesund)
3. Tambrite (Stora Enso)
4. Ensocoat (Stora Enso)
5. Performa (Stora Enso)
6. BillerudKorsnäs (BillerudKorsnäs)
7. CKB (Stora Enso)
8. MetsäBoard Pro (Metsä Board)
9. Alaska Plus (International Paper)
10. MetsäBoard Classic (Metsä Board)
11. MetsäBoard Prime (Metsä Board)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.