Gullrangering til Epson for bærekraft

Epson Paper Lab

Epson er tildelt EcoVadis’ gullrangering for bærekraft for andre år på rad, noe som plasserer Epson blant de topp tre prosent beste selskapene. Epson får også “outstanding” i kategoriene miljø og bærekraftige anskaffelser, i tillegg til “excellent achievements” innen arbeidskraft, menneskerettigheter og etikk.

Anerkjente EcoVadis benytter en unik CSR-metodikk som evaluerer over 50 000 organisasjoner i 190 bransjer i 150 land.

– Det er et stadig økende krav om at virksomheter må levere de høyeste CSR- og bærekraftstandarder, og jeg er veldig stolt over at jobben vi har gjort blir anerkjent gjennom EcoVadis’ gullrangering, sier Henning Ohlsson, CSR-direktør i Epson Europe.

– I Epson har vi lenge ment at virksomheter har et kollektivt ansvar for å bygge en bærekraftig fremtid og dette inkluderer alle ledd i verdikjeden – fra fabrikk til kontorgulvet. Vi etterstreber dette i både egne CSR-initiativ og i teknologien vi utvikler for at kundene våre møter egne bærekraftmål, legger han til.

Eksempelvis bidrar Epsons blekkskriverteknologi til at kunder oppnår miljømål. Virksomheter som skifter fra laserskrivere til blekkskrivere kan oppnå 99 prosent mindre avfall, null utslipp av ozongasser, 92 prosent mindre CO2-utslipp og 96 prosent redusert energiforbruk sammenlignet med laserskrivere. I større kontekst innebærer dette at dersom alle virksomheter i Europa byttet fra laser- til blekkskrivere, så ville energibesparelsen tilsvare 507 000 husholdningers energiforbruk i et helt år.

I tillegg til blekkteknologi utvikler Epson miljøvennlige produkter på tvers av hele produktporteføljen, eksempelvis projektorer, robotikk og smartbriller. Epsons produkter er basert på det selskapet kaller Sho Sho Sei, eller effektive, kompakte og presise teknologier.

Dette fokuset skaper innovasjon, der PaperLab er blant de siste. PaperLab A-8000, som ifølge Epsons undersøkelser er verdens første papirproduksjonssystem med tørr prosess. PaperLab kan produsere nytt papir fra avfallspapir som har blitt destruert på en sikker måte og denne innovasjonen bidrar til en sirkulær økonomi.

Klikk her for å lese mer om Epson Europes bærekraftinitiativ.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ricoh og Watkiss byr på ny inline etterbehandler

Engelske Watkiss har lagd en online sadelstifter med trekantkutting til Ricohs flaggskip ProC 9210. I tre år har Watkiss arbeidet med utviklingen av denne maskinen, som er lagd for å holde til minst to generasjoner laserprintere. Så når printeren skal skiftes ut om fire-fem år kan man kople den nye printeren til Watkiss sadelstifteren. Ricoh […]

Publisert av: 

Canon lanserer ny utgave av tredje generasjon imageRUNNER ADVANCE-plattformen

Canon presenterer i dag en ny utgave av sin imageRUNNER ADVANCE-plattform, denne skal ha oppgradert sikkerhet og brukervennlighet. Tredje utgave av tredjegenerasjonen består av hele 26 produkter fordelt på syv serier, og gir full standardisering og et intuitivt grensesnitt på tvers av alle enheter. Den nye utgaven bygger videre på tidligere versjoner og gir partnerne enkel installasjon, sentralisert administrasjon og sikkerhet fra første sekund, hevder Canon i et presseskriv.

Publisert av: 

Integrert ferdiggjøring og automatisering i fokus i Luzern

Fallende opplag og tendensen til stadig mer individualisering stiller nye krav til trykke- og etterbehandlingsprosessene. Det er i dag kun mulig å oppnå en lønnsom produksjon av helt små opplag ved hjelp af høyt integrerte og automatiserte workflows, som overflødiggjør manuell håndtering.

Publisert av: 

Rekordresultat for Signcom

Foran 2019-utgaven av Sign & Print Scandinavia var forventningene høye. De besøkende ble møtt av et sterkt Signcom med ny glød og energi, stemningen var på topp og ble ytterligere forsterket av muligheten til å vinne en helt ny Mimaki UV LED Print & Cut UCJV300-75! Allerede dag to ante man at de var på vei mot et rekordsalg og dag tre var det et faktum.

Publisert av: 

Flere detaljer om Canons nye Océ Arizona 1300-serie

På Sign&Print Scandinavia lanserte Canon en ny Océ Arizona 1300-serie med planskrivere til produksjon av mellomstore volumer med skilt og displaygrafikk. Med den nye serien kan kundene øke produksjonseffektiviteten og imøtekomme markedsetterspørselen etter større applikasjonsvariasjon, hevdes det fra Canon i et presseskriv.

Publisert av: