Fra hjertestarter til storformat

Nordvestprofil er fornøyd med sin mimaki-ucjv300-160-in

Nordvestprofil i Ørsta kan se tilbake på fem år innen storformatprint, dekor og trykksaker. For ti år siden arbeidet Eiliv Mo med salg av hjertestartere og trengte utstyr og skilt for å informere brukerne om hvor de var plassert i lokalene. Det inspirerte ham til å starte sin egen profileringsbedrift.

– Så begynte ballen å rulle, sier Eiliv Mo i et intervju med Møre-Nytt. Flere maskiner ble installert, men trengte raskt større lokale. Da Eiken trykkeri la ned virksomheten sin i 2014, åpnet det seg nye markeder for Mo. Nordvestprofil levereralt av profilering, storformatprint, bildekor, tekstiltrykk og trykksaker. Maskinparken består av et sett Mimaki-maskiner.

Til Møre-Nytt sier Eiliv Mo at alle som spådde at vi ville gå mot et papirløst samfunn, har nok feil. Vi har mer trykksaker enn noen gang. Firmaet vokser stadig. Fra 2015 til 2017 er omsetningen mer enn doblet- fra 1,4 millioner til 3,3 millioner. Pilene peker fortsatt oppover ved femårs-jubileet.

På hjemmesiden til Nordvestprofil er Mimaki-maskinene presentert. Den sist ankomne er en Mimaki UCJV-300 – Storformatprinter med skjærefunksjon
En ny maskin fra Mimaki med UV-blekk som herder umiddelbart. Denne maskinen ble kåret til “Printer of the year 2018” på Fespa.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ricoh og Watkiss byr på ny inline etterbehandler

Engelske Watkiss har lagd en online sadelstifter med trekantkutting til Ricohs flaggskip ProC 9210. I tre år har Watkiss arbeidet med utviklingen av denne maskinen, som er lagd for å holde til minst to generasjoner laserprintere. Så når printeren skal skiftes ut om fire-fem år kan man kople den nye printeren til Watkiss sadelstifteren. Ricoh […]

Publisert av: 

Canon lanserer ny utgave av tredje generasjon imageRUNNER ADVANCE-plattformen

Canon presenterer i dag en ny utgave av sin imageRUNNER ADVANCE-plattform, denne skal ha oppgradert sikkerhet og brukervennlighet. Tredje utgave av tredjegenerasjonen består av hele 26 produkter fordelt på syv serier, og gir full standardisering og et intuitivt grensesnitt på tvers av alle enheter. Den nye utgaven bygger videre på tidligere versjoner og gir partnerne enkel installasjon, sentralisert administrasjon og sikkerhet fra første sekund, hevder Canon i et presseskriv.

Publisert av: 

Integrert ferdiggjøring og automatisering i fokus i Luzern

Fallende opplag og tendensen til stadig mer individualisering stiller nye krav til trykke- og etterbehandlingsprosessene. Det er i dag kun mulig å oppnå en lønnsom produksjon av helt små opplag ved hjelp af høyt integrerte og automatiserte workflows, som overflødiggjør manuell håndtering.

Publisert av: 

Rekordresultat for Signcom

Foran 2019-utgaven av Sign & Print Scandinavia var forventningene høye. De besøkende ble møtt av et sterkt Signcom med ny glød og energi, stemningen var på topp og ble ytterligere forsterket av muligheten til å vinne en helt ny Mimaki UV LED Print & Cut UCJV300-75! Allerede dag to ante man at de var på vei mot et rekordsalg og dag tre var det et faktum.

Publisert av: 

Flere detaljer om Canons nye Océ Arizona 1300-serie

På Sign&Print Scandinavia lanserte Canon en ny Océ Arizona 1300-serie med planskrivere til produksjon av mellomstore volumer med skilt og displaygrafikk. Med den nye serien kan kundene øke produksjonseffektiviteten og imøtekomme markedsetterspørselen etter større applikasjonsvariasjon, hevdes det fra Canon i et presseskriv.

Publisert av: