Fra hjertestarter til storformat

Nordvestprofil er fornøyd med sin mimaki-ucjv300-160-in

Nordvestprofil i Ørsta kan se tilbake på fem år innen storformatprint, dekor og trykksaker. For ti år siden arbeidet Eiliv Mo med salg av hjertestartere og trengte utstyr og skilt for å informere brukerne om hvor de var plassert i lokalene. Det inspirerte ham til å starte sin egen profileringsbedrift.

– Så begynte ballen å rulle, sier Eiliv Mo i et intervju med Møre-Nytt. Flere maskiner ble installert, men trengte raskt større lokale. Da Eiken trykkeri la ned virksomheten sin i 2014, åpnet det seg nye markeder for Mo. Nordvestprofil levereralt av profilering, storformatprint, bildekor, tekstiltrykk og trykksaker. Maskinparken består av et sett Mimaki-maskiner.

Til Møre-Nytt sier Eiliv Mo at alle som spådde at vi ville gå mot et papirløst samfunn, har nok feil. Vi har mer trykksaker enn noen gang. Firmaet vokser stadig. Fra 2015 til 2017 er omsetningen mer enn doblet- fra 1,4 millioner til 3,3 millioner. Pilene peker fortsatt oppover ved femårs-jubileet.

På hjemmesiden til Nordvestprofil er Mimaki-maskinene presentert. Den sist ankomne er en Mimaki UCJV-300 – Storformatprinter med skjærefunksjon
En ny maskin fra Mimaki med UV-blekk som herder umiddelbart. Denne maskinen ble kåret til “Printer of the year 2018” på Fespa.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *