Pantone med årets farge 2019

Årets farge 2019 er utpekt av Pantone

Som vanlig når det er årsskifte på gang velger fargespesialisten Pantone hvilken farge som skal prege det kommende året. Årets farge 2019 er Living Coral –Levende, myk og lekende.

Slik beskriver Pantone sitt fargevalg for 2019. Fargen som altså har navnet Living Coral ligger i grenselandet mellom rosa og oransje. Fargespesialisten bruker maleriske ord når de skal sette ord på Living Coral. Fargen beskrives som levende, myk og omfavnende. Den inngir varme og trygghet i vårt stadig omskiftende miljø.

Videre skriver Pantone at fargen symboliserer en reaksjon mot stormen av digitalisering og sosiale medier som tar opp stadig mer tid av menneskenes hverdag, samtidig som vi er på søken etter autentiske og oppslukende opplevelser for å skape kontakt og nærhet. En beskyttende farge som både fremtrer i vårt naturlige miljø, men også frekventeres flittig i sosiale medier. Fargen har betegnelsen PANTONE 16-1546 Living Coral.

I forbindelse med utnevnelsen av årets farge slipper Pantone som vanlig fargepaletter, fargekart og andre verktøy. I år går foretaket et skritt lengre og lanserer et krus, en USB-minnepinne, en nøkkelring og en notisblokk. Alle disse produktene kommer selvsagt i Living Coral-fargen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: