Agfa tar med seg den store hybridmaskinen

PUBLISERT: 14 januar 2019
OPPDATERT: 21 mars
Nils-Arne Sletten, nordisk salgssjef for Agfa er forventningsfull foran Sign&Print-messen 5-7. februar.

Agfa tar med den største modellen i sin maskinfamilie med Anapurna UV-printere til Sign&Print-messen.

På Agfas stand vises hybridmaskinen Anapurna H3200i LED som printer i 3,2 meters bredde og som kan printe på både plate- og rullmaterialer. Hastigheten på UV-LED-printeren når opp til 129 kvadratmeter i timen.

– Den er også utstyrt med alternativet Dual Roll, hvilket gjør det mulig å printe på to ruller om gangen. Anapurna H3200i LED ble faktisk kåret til årets produkt i sin klasse under fjorårets store SGIA-messe i USA, som kan sies er USAs svar på Fespa, sier Nils-Arne Sletten, nordisk salgssjef for Agfa.

Anapurna H3200i LED vises på Agfas stand.

Agfa kommer også til å demonstrere programvaren Apogee Prepress versjon 11 som kommer med en helt ny løsning for å produsere forskjellige jobber i samme trykning. Foruten den nye samproduksjonsmodulen inneholder den også en helt ny versjon av Web Approval System, nye muligheter til integrering, inkludert e-handel og MIS-systemer, samt automatisert finjustering i skyen med PrintSphere. Apogee Prepress inneholder også den nyeste versjonen av Adobe PDF Print Engine.

– Vi håper og tror at de som besøker oss ser at vi virkelig er en systemleverandør med egenutviklede produkter som strekker seg fra programvare, markedets største utvalg av UV-LED-printere, til eget blekk.

Nils-Arne Sletten ser Sign&Print-messen som betydningsfull for grafisk bransje.

– Alle utstillerne legger ned mye tid og penger på å lage en god messe, og jeg er overbevist om at bransjen trenger en slik lokalt i Norden. Så vi håper naturligvis at kundene kommer til å benytte muligheten til å komme på messen for å få greie på de siste nyhetene og trendene i vår bransje. Å sette av en dag til dette anser jeg for verdifullt, til tross for at det kan være vrient å finne tid til det på en hverdag med korte tidsfrister.

Les videre

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1