Agfa tar med seg den store hybridmaskinen

Nils-Arne Sletten, nordisk salgssjef for Agfa er forventningsfull foran Sign&Print-messen 5-7. februar.

Agfa tar med den største modellen i sin maskinfamilie med Anapurna UV-printere til Sign&Print-messen.

På Agfas stand vises hybridmaskinen Anapurna H3200i LED som printer i 3,2 meters bredde og som kan printe på både plate- og rullmaterialer. Hastigheten på UV-LED-printeren når opp til 129 kvadratmeter i timen.

– Den er også utstyrt med alternativet Dual Roll, hvilket gjør det mulig å printe på to ruller om gangen. Anapurna H3200i LED ble faktisk kåret til årets produkt i sin klasse under fjorårets store SGIA-messe i USA, som kan sies er USAs svar på Fespa, sier Nils-Arne Sletten, nordisk salgssjef for Agfa.

Anapurna H3200i LED vises på Agfas stand.

Agfa kommer også til å demonstrere programvaren Apogee Prepress versjon 11 som kommer med en helt ny løsning for å produsere forskjellige jobber i samme trykning. Foruten den nye samproduksjonsmodulen inneholder den også en helt ny versjon av Web Approval System, nye muligheter til integrering, inkludert e-handel og MIS-systemer, samt automatisert finjustering i skyen med PrintSphere. Apogee Prepress inneholder også den nyeste versjonen av Adobe PDF Print Engine.

– Vi håper og tror at de som besøker oss ser at vi virkelig er en systemleverandør med egenutviklede produkter som strekker seg fra programvare, markedets største utvalg av UV-LED-printere, til eget blekk.

Nils-Arne Sletten ser Sign&Print-messen som betydningsfull for grafisk bransje.

– Alle utstillerne legger ned mye tid og penger på å lage en god messe, og jeg er overbevist om at bransjen trenger en slik lokalt i Norden. Så vi håper naturligvis at kundene kommer til å benytte muligheten til å komme på messen for å få greie på de siste nyhetene og trendene i vår bransje. Å sette av en dag til dette anser jeg for verdifullt, til tross for at det kan være vrient å finne tid til det på en hverdag med korte tidsfrister.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Digitalprint i små formater mangler standardisering

I en nylig undersøkelse utført av Ghent Workgroup ble digitalprint identifisert som et nøkkelområde som mangler gode retningslinjer for bruken av PDF. Digitalprint svarer til tradisjonelt kommersielt trykk, men de benytter metoder og utstyr som er forskjellig nok til å kreve deres egne spesifikke retningslinjer.

Publisert av: