Designtrykk og Fagtrykk slår seg sammen

Her drives det med en del av produksjonen med foliepreg. Foto: Fagtrykk

Fagtrykk Trondheim AS og Designtrykk AS har slått seg sammen og blitt Fagtrykk AS.
Det nye firmaet lover at man møter de samme dyktige folkene, i et bredere fagmiljø. Med rådgivning, design, produksjon og effektiv logistikk løsninger tar de sikte på å dekke hele behovet for sine kunder innenfor markedsmateriell.
Fagtrykk er nå på tre steder i Midt-Norge; Trondheim, Steinkjer og Namsos. Firmaets mål er å være nær kunden i hele Trøndelag. Hovedkontoret vil være i Trondheim. Satsningen er klar, det nye selskapet ønsker å være en av markedslederne innenfor digitale løsninger som tar hånd om kundenes behov for markedsmateriell.
I tillegg vil Fagtrykk AS fortsatt satse på nisjeprodukter som preging og folie. Dette er produkter som hever kvaliteten og øker oppmerksomheten på trykksakene. På dette feltet regner de seg blant landets fremste aktører. Som trykkeri produserer de alt av grafisk materiell fra det minste visittkort til de største bannere.

Ny logo er også på plass

–Med ny logo, 38 dyktige og erfarne medarbeidere er Fagtrykk klar for en ny tid. Med målsetning i 2019 om 65 mill i omsetning er vi en betydelig, og ikke minst en fremtidsrettet aktør i Norge, heter det i en pressemeddelelse.

Vi ønsker det sammenslåtte firmaet lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


App for opplæring i grafisk produksjon

Fagbokforlaget har utviklet et digitalt læremiddel i grafisk produksjonsteknikk. Det er en web-app som inneholder filmer, podkaster, animasjoner og oppgaver. Appen har god søkefunksjon, ordbok med korte forklaringer og illustrasjoner av faguttrykk, slik at elevene raskt kan finne informasjon om et aktuelt tema, og som forberedelse til fagprøven.

Publisert av: