Rekordresultat for Signcom

Vi har fått denne stemningsrapporten tilsendt fra Signcom. Her et bilde fra deres stand på Sign&Print Scandinavia 2019.

Foran 2019-utgaven av Sign & Print Scandinavia var forventningene høye. De besøkende ble møtt av et sterkt Signcom med ny glød og energi, stemningen var på topp og ble ytterligere forsterket av muligheten til å vinne en helt ny Mimaki UV LED Print & Cut UCJV300-75! Allerede dag to ante man at de var på vei mot et rekordsalg og dag tre var det et faktum.

Signcom har utviklet sitt utvalg av printmedia og viste frem mengder av prøver fra flere leverandører, såvel gamle som nye. –Det er mulig å forene resultater med miljøtankegang og vi er umåtelig stolte over å kunne tilby nye, innovative løsninger innen printmedia. Løsninger som alle vinner på, sier JJ Hendriks, Commercial Director Signcom Group. –Et bredt kontaktnett og langvarige relasjoner er store fordeler når vi sonderer terreng, velger ut de beste alternativene og forhandler frem rett pris som gavner sluttkunden, fortsetter JJ.

Hva maskiner angår er det først og fremst Mimakis UV LED Print & Cut i UCJV-serien som har blitt kjent som den stabile høykvalitetsmaskinen, hvor man fikk i land flere avtaler. Dessuten solgte Signcom tradisjonelle storformatprintere, skjærere og appliseringsbord og sist men absolutt ikke minst den store UV planskriveren Mimaki JFX200. –Fantastisk moro, sier Simon Nyman, Signcoms produktansvarlige for Mimaki.

Loddtrekningen var et virkelig høydepunkt på Signcoms stand

Loddtrekningen på torsdag var også et virkelig høydepunkt. Representanten fra Mimaki Europe, Ivo van der Lem, trakk ut vinneren som ble Region Blekinge. – Et stort gratulerer og stor takk til alle som var med, avslutter Simon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ricoh og Watkiss byr på ny inline etterbehandler

Engelske Watkiss har lagd en online sadelstifter med trekantkutting til Ricohs flaggskip ProC 9210. I tre år har Watkiss arbeidet med utviklingen av denne maskinen, som er lagd for å holde til minst to generasjoner laserprintere. Så når printeren skal skiftes ut om fire-fem år kan man kople den nye printeren til Watkiss sadelstifteren. Ricoh […]

Publisert av: 

Canon lanserer ny utgave av tredje generasjon imageRUNNER ADVANCE-plattformen

Canon presenterer i dag en ny utgave av sin imageRUNNER ADVANCE-plattform, denne skal ha oppgradert sikkerhet og brukervennlighet. Tredje utgave av tredjegenerasjonen består av hele 26 produkter fordelt på syv serier, og gir full standardisering og et intuitivt grensesnitt på tvers av alle enheter. Den nye utgaven bygger videre på tidligere versjoner og gir partnerne enkel installasjon, sentralisert administrasjon og sikkerhet fra første sekund, hevder Canon i et presseskriv.

Publisert av: 

Integrert ferdiggjøring og automatisering i fokus i Luzern

Fallende opplag og tendensen til stadig mer individualisering stiller nye krav til trykke- og etterbehandlingsprosessene. Det er i dag kun mulig å oppnå en lønnsom produksjon av helt små opplag ved hjelp af høyt integrerte og automatiserte workflows, som overflødiggjør manuell håndtering.

Publisert av: 

Rekordresultat for Signcom

Foran 2019-utgaven av Sign & Print Scandinavia var forventningene høye. De besøkende ble møtt av et sterkt Signcom med ny glød og energi, stemningen var på topp og ble ytterligere forsterket av muligheten til å vinne en helt ny Mimaki UV LED Print & Cut UCJV300-75! Allerede dag to ante man at de var på vei mot et rekordsalg og dag tre var det et faktum.

Publisert av: 

Flere detaljer om Canons nye Océ Arizona 1300-serie

På Sign&Print Scandinavia lanserte Canon en ny Océ Arizona 1300-serie med planskrivere til produksjon av mellomstore volumer med skilt og displaygrafikk. Med den nye serien kan kundene øke produksjonseffektiviteten og imøtekomme markedsetterspørselen etter større applikasjonsvariasjon, hevdes det fra Canon i et presseskriv.

Publisert av: