Rekordresultat for Signcom

Vi har fått denne stemningsrapporten tilsendt fra Signcom. Her et bilde fra deres stand på Sign&Print Scandinavia 2019.

Foran 2019-utgaven av Sign & Print Scandinavia var forventningene høye. De besøkende ble møtt av et sterkt Signcom med ny glød og energi, stemningen var på topp og ble ytterligere forsterket av muligheten til å vinne en helt ny Mimaki UV LED Print & Cut UCJV300-75! Allerede dag to ante man at de var på vei mot et rekordsalg og dag tre var det et faktum.

Signcom har utviklet sitt utvalg av printmedia og viste frem mengder av prøver fra flere leverandører, såvel gamle som nye. –Det er mulig å forene resultater med miljøtankegang og vi er umåtelig stolte over å kunne tilby nye, innovative løsninger innen printmedia. Løsninger som alle vinner på, sier JJ Hendriks, Commercial Director Signcom Group. –Et bredt kontaktnett og langvarige relasjoner er store fordeler når vi sonderer terreng, velger ut de beste alternativene og forhandler frem rett pris som gavner sluttkunden, fortsetter JJ.

Hva maskiner angår er det først og fremst Mimakis UV LED Print & Cut i UCJV-serien som har blitt kjent som den stabile høykvalitetsmaskinen, hvor man fikk i land flere avtaler. Dessuten solgte Signcom tradisjonelle storformatprintere, skjærere og appliseringsbord og sist men absolutt ikke minst den store UV planskriveren Mimaki JFX200. –Fantastisk moro, sier Simon Nyman, Signcoms produktansvarlige for Mimaki.

Loddtrekningen var et virkelig høydepunkt på Signcoms stand

Loddtrekningen på torsdag var også et virkelig høydepunkt. Representanten fra Mimaki Europe, Ivo van der Lem, trakk ut vinneren som ble Region Blekinge. – Et stort gratulerer og stor takk til alle som var med, avslutter Simon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


App for opplæring i grafisk produksjon

Fagbokforlaget har utviklet et digitalt læremiddel i grafisk produksjonsteknikk. Det er en web-app som inneholder filmer, podkaster, animasjoner og oppgaver. Appen har god søkefunksjon, ordbok med korte forklaringer og illustrasjoner av faguttrykk, slik at elevene raskt kan finne informasjon om et aktuelt tema, og som forberedelse til fagprøven.

Publisert av: