Ricoh og Watkiss byr på ny inline etterbehandler

PUBLISERT: 21 februar 2019
OPPDATERT: 21 februar

Engelske Watkiss har lagd en online sadelstifter med trekantkutting til Ricohs flaggskip ProC 9210. I tre år har Watkiss arbeidet med utviklingen av denne maskinen, som er lagd for å holde til minst to generasjoner laserprintere. Så når printeren skal skiftes ut om fire-fem år kan man kople den nye printeren til Watkiss sadelstifteren.

Ricoh valgte å la Sign & Print Scandinavia være verdenspremiere for de nye inline-maskinene. – Kunden kan nå velge en litt enklere og billigere maskin i form av en maskin fra Plockmatic (som eier Watkiss) eller det dyrere alternativet fra Watkiss. Til gjengjeld får de en maskin som er bygget for å vare i mange år, sier Matthew Fell fra Watkiss og Karl Elias fra Ricoh i Sverige.

Den nye sadelstifteren fra Waytkiss er i stand til å produsere A4 bredformat med firkantet rygg. Bredformatet i full A4 er meget etterspurt hos kundene. Det er imidlertid kun to stifter i ryggen, så du kan ikke kjøre to liggende A5 over hverandre og deretter skjære i midten.

Ricoh ProC 9210 kan også brukes til å fremstille dobbeltsidige plakater. Maksimumsformatet er 1030 x 320 mm, hvor papiret automatisk vendes i maskinen og printes på begge sider. I tillegg til dette er blekket godkjent for matvarer.

– Faktisk gjelder dette for alle maskiner i våre 71, 72, 91 og 92-serier. De er godkjent til bruk som ytre emballasje til matvarer, forteller Karl Elias.

PowerSquare 224 kan, ifølge Watkiss’ egen hjemmeside, kobles til en rekke forskjellige printere fra de ledende levererandørene.

Les videre

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Summa automatiserer arbeidsflyten for inline skjæring

Summa viste blant annet inline-løsninger med matere til sine digitale skjærebord og tekstillaserkuttere under Fespa.
bob-summa

Gnistrende presisjon med iEchos nye laserstans

IEcho hadde med seg en rekke skjæremaskiner til Fespa. Den som kanskje fanget de besøkendes interesse mest var laserskjæremaskinen LCT350, som i gnistrende fei skar ut etiketter.
laserstans2

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1