Ricoh og Watkiss byr på ny inline etterbehandler

Engelske Watkiss har lagd en online sadelstifter med trekantkutting til Ricohs flaggskip ProC 9210. I tre år har Watkiss arbeidet med utviklingen av denne maskinen, som er lagd for å holde til minst to generasjoner laserprintere. Så når printeren skal skiftes ut om fire-fem år kan man kople den nye printeren til Watkiss sadelstifteren.

Ricoh valgte å la Sign & Print Scandinavia være verdenspremiere for de nye inline-maskinene. – Kunden kan nå velge en litt enklere og billigere maskin i form av en maskin fra Plockmatic (som eier Watkiss) eller det dyrere alternativet fra Watkiss. Til gjengjeld får de en maskin som er bygget for å vare i mange år, sier Matthew Fell fra Watkiss og Karl Elias fra Ricoh i Sverige.

Den nye sadelstifteren fra Waytkiss er i stand til å produsere A4 bredformat med firkantet rygg. Bredformatet i full A4 er meget etterspurt hos kundene. Det er imidlertid kun to stifter i ryggen, så du kan ikke kjøre to liggende A5 over hverandre og deretter skjære i midten.

Ricoh ProC 9210 kan også brukes til å fremstille dobbeltsidige plakater. Maksimumsformatet er 1030 x 320 mm, hvor papiret automatisk vendes i maskinen og printes på begge sider. I tillegg til dette er blekket godkjent for matvarer.

– Faktisk gjelder dette for alle maskiner i våre 71, 72, 91 og 92-serier. De er godkjent til bruk som ytre emballasje til matvarer, forteller Karl Elias.

PowerSquare 224 kan, ifølge Watkiss’ egen hjemmeside, kobles til en rekke forskjellige printere fra de ledende levererandørene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: