Innovasjonsprisen 2019 – på tide å sende inn

Kari Rømcke fra Grafisk Bransjeforening inviterer medlemsbedrifter å sende inn bidrag til konkurransen om årets Innovasjonspris. Foto: Tone Buene

Har du et produkt eller en kampanje som du og kunden er godt fornøyd med, bør du melde det på til Grafisk bransjeforenings innovasjonspris. Utdelingen skjer på foreningens landsmøte i Oslo, 5.-8. september. Gjennom Innovasjonsprisen 2019 ønsker bransjeforeningen å anerkjenne dem som går foran.

Det er kun medlemmer av bransjeforeningen som kan delta. Vinneren av prisen mottar 30 000 kroner og to friplasser på landsmøtet. Tre finalister blir presentert før vinneren annonseres på landsmøtet.

Du kan delta med produkter og tjenester som har vært spesielt vellykket når det gjelder verdiskapning for kunde og bedrift, innovativ bruk av teknologi, eller kan bety en åpning for ny forretningsmodell eller nytt marked.

Frist for å sende inn bidrag er 20. juni. Les mer, og fyll ut skjema hos Grafisk Bransjeforening.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


HP åpner senter for 3d-printing i Barcelona

I Barcelona åpnet HP deres nye “3D Printing and Digital Manufacturing Center of Excellence” på nesten 14.000 kvadratmeter 12. juni. Med denne åpningen etablerer HP ett av verdens største og mest avanserte utviklingsanlegg, og samler samtidig hundrevis av verdens ledende eksperter innen 3D-printing og utvikling under samme tak.

Publisert av: