Ricoh fullfører oppkjøpet av DocuWare

PUBLISERT: 9 august 2019
OPPDATERT: 21 mars
Dokumenthåndtering er et område flere tradisjonelle leverandører til grafisk bransje beveger seg inn på.

Denne uken annonserte Ricoh at de har fullført oppkjøpet av DocuWare, en ledende leverandør av programvare for dokumenthåndtering.

Selskapet har hovedkvarter i Tyskland og i USA og tilbyr skybaserte programvaretjenester for dokumenthåndtering og automatisering av arbeidsflyt. Tjenestene leveres i dag til 12 000 kunder i mer enn 90 land over hele verden gjennom et nettverk bestående av 600 forhandlere. Ricoh har i lengre tid vært forhandler av DocuWare ut mot sine kunder, og bruker i tillegg programvaren internt.

David Mills, Corporate Senior Vice President, Ricoh Company Ltd, sier: “Dette spennende oppkjøpet gjør det mulig for oss å gi kundene ytterligere muligheter til å maksimere verdien av sine dokumenter og forretningsinnhold. Vi er glade for å tilby ytterligere muligheter for å støtte nye og eksisterende kunder i deres streben etter vekst.»

Oppkjøpet er en del av Ricohs strategi for å utvikle sitt tilbud innenfor digital transformasjon av arbeidsplasser og DocuWare vil operere som et datterselskap av Ricoh. Videre er Ricoh opptatt av å legge til rette for vekst og styrke DocuWare på tvers av alle nåværende og fremtidige kanaler.

Ricoh offentliggjorde avtalen om å kjøpe DocuWare 2. juli. DocuWare ble støttet i oppkjøpet av William Blair, et Global Investment Banking & Asset Management-selskap.

Ricoh legger til rette for digitale arbeidsplasser ved hjelp av innovative teknologier og tjenester som lar ansatte jobbe smartere. I mer enn 80 år har Ricoh vært pådriver for innovasjon, og er i dag en ledende leverandør av løsninger innen dokumenthåndtering, møteromsløsninger, IT-tjenester, kommersielt og industrielt trykk, digitale kameraer og industrielle systemer.

Les videre

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz