Ricoh fullfører oppkjøpet av DocuWare

Dokumenthåndtering er et område flere tradisjonelle leverandører til grafisk bransje beveger seg inn på.

Denne uken annonserte Ricoh at de har fullført oppkjøpet av DocuWare, en ledende leverandør av programvare for dokumenthåndtering.

Selskapet har hovedkvarter i Tyskland og i USA og tilbyr skybaserte programvaretjenester for dokumenthåndtering og automatisering av arbeidsflyt. Tjenestene leveres i dag til 12 000 kunder i mer enn 90 land over hele verden gjennom et nettverk bestående av 600 forhandlere. Ricoh har i lengre tid vært forhandler av DocuWare ut mot sine kunder, og bruker i tillegg programvaren internt.

David Mills, Corporate Senior Vice President, Ricoh Company Ltd, sier: “Dette spennende oppkjøpet gjør det mulig for oss å gi kundene ytterligere muligheter til å maksimere verdien av sine dokumenter og forretningsinnhold. Vi er glade for å tilby ytterligere muligheter for å støtte nye og eksisterende kunder i deres streben etter vekst.»

Oppkjøpet er en del av Ricohs strategi for å utvikle sitt tilbud innenfor digital transformasjon av arbeidsplasser og DocuWare vil operere som et datterselskap av Ricoh. Videre er Ricoh opptatt av å legge til rette for vekst og styrke DocuWare på tvers av alle nåværende og fremtidige kanaler.

Ricoh offentliggjorde avtalen om å kjøpe DocuWare 2. juli. DocuWare ble støttet i oppkjøpet av William Blair, et Global Investment Banking & Asset Management-selskap.

Ricoh legger til rette for digitale arbeidsplasser ved hjelp av innovative teknologier og tjenester som lar ansatte jobbe smartere. I mer enn 80 år har Ricoh vært pådriver for innovasjon, og er i dag en ledende leverandør av løsninger innen dokumenthåndtering, møteromsløsninger, IT-tjenester, kommersielt og industrielt trykk, digitale kameraer og industrielle systemer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: