Tre vinnende emballasjer for Smurfit Kappa

Tre vinnende emballeringsløsninger for ulike bruksområder. Det kan Smurfit Kappa smykke seg med i 2019-utgaven av Worldstar Awards.

Da årets Worldstar Awards kåret innovative og økovennlige emballasjeløsninger vant emballasjeforetaket Smurfit Kappa med tre av sine løsninger. Det første produktet var for et livreddende dialysekit. «Ikke en dråpe søl» beskrives som en sikker men lettåpnet emballasje. Den har runde hjørner for å beskytte inneholdet – femlitersposer med dialyseløsning.

Den andre prisen fikk foretaket for en leketøyeske, Cardboard Castle. En emballasje til bruk i e-handelen. Esken fyller dels sin funksjon som emballasje, dels kan den forvandles til et slott for å gi konsumenten (eller dens barn) en ekstra opplevelse.

En emballasje som eliminerer behovet for plast ga den tredje prisen. Emballasjen, som er rettet mot kjøretøyindustrien heter «Pakket som sardiner», og skjuler en lettmontert innsats på innsiden.

– Vi arbeider med kunder fra mange forskjellige sektorer for å finne opp økologiske emballasjer som leverer i henhold til gitte punkter. Jeg er stolt over de talentfulle og kreative folkene bak disse produktene, sier Zdeněk Suchitra, sjef for Smurfit Kappa i Tsjekkia og Slovakia i en uttalelse.

Den årlige WorldStar-konkurransen arrangeres av World Packaging Organisation. Årets konkurranse fikk inn 319 bidrag fra 34 land.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.